cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vedno bolj natrpani urniki

clock-img

02.09.2004, 23:04

clock-img

Tom Sawyer

pencil-img

23

8.razred osemletke: 3*6, 2*5 ur = 28 ur pouka/tedensko

7. razred devetletke: 2*8, 2*7, 1*6 ur = 36 ur pouka/tedensko

Po vsem tem pa vrli Gaber meče izjave o sploh nikakršni obremenjenosti novodobnih devetletkarjev...

Mene je pravz zares strah.

Kaj bodo naredili iz naših otrok?

Samo še za dodatno ilustracijo- nečakova (7.razred 9-letke) torba s pripomočki za današnji pouk je tehtala dobrih 16 kilogramov.
Za vsak predmet je potrebno prinesti s seboj knjigo, delovni zvezek in zvezek - kvazipisci kvaziučbenikov noro služijo, staršem se praznijo žepi, nasrkajo pa otroci.....

clock-img

02.09.2004, 23:19

clock-img

Anonimen

8. razred osemletke- 3x6 ur+ 1x7ur + 1x5 ur =30ur
1. letnik gimnazije- 3x6 ur+ 2x 7ur+ razredna ura = 33ur

Pa kaj je tej devetletki????

clock-img

03.09.2004, 08:41

clock-img

Anonimen

Ciao moja je v prvem letniku.Včeraj je prinesla domov učno gradivo.Torba težka,da so jo roke bolele,pa sem ji rekla no saj boš kaj doma puščala.Ne vse morajo vsak dan nositi s seboj.Debele knjige pa delavne zvezke navadne zvezke.Lani v osnovni tudi torba polna da se še zaprt ni dala,potem pa na sistematskem doktorji ugotavljajo nepravilnosti hrbtenice.Urnik tak da se ti zasmili,večina dneva že od sedmih zjutraj bo v šoli.:sloncek::sloncek:

clock-img

04.09.2004, 00:53

clock-img

Ezi

pencil-img

716

:zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem