writing-img

Varuška na svojem domu

clock-img

06.01.2012, 21:12

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Koliko bi plačale varuški na njenem domu , recimo na uro ... za otroka bo kuhala ona, plenice bom prinesla jaz ... ma pojma nimam za koliko naj se dogovorim...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

06.01.2012, 21:38

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

precej pomemben podatek - iz kje si
V Lj bi to bilo 400€ in navzgor (raje okrog 500€) mesečno.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

06.01.2012, 21:41

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Kaj ti naj rečem - dežela, koroška...

(a camus)

clock-img

07.01.2012, 08:09

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

moja prijateljica plačuje 300 eurov in mislim, da so tudi sicer tod okrog cene 300 - 400 eur nekje ( Goriška)

clock-img

07.01.2012, 09:51

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Jaz imam sestrično, ki na koroškem natančneje v SG plačuje 260e mesečno od pol sedmih do pol treh zraven nosi samo plenice.So pa cene na tistem območju tam od 250 do 300e če imaš ful srečo še najdeš menda tam za 200 -220 e na mesec ampak tega je zelo malo.Pred kratkim je sicer izvedela za cenejšo varianto ampak zdaj ne vem kako se je odločila a jo bo prestavila ali ne,jo lahko vprašam če želiš oziroma če te zanima za ta kraj.

clock-img

07.01.2012, 10:34

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

Ali "pavsal" na dan ali pa na mesec. Vsakodnevno varstvo po urah je povsem predrago.

clock-img

07.01.2012, 17:32

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Ja jaz sem mislila rečt da dam 300e na mesec, ampak me pa skrbi da bo pa kak mesec manj in bom v zgubi, al kako se naj pogovarjam...

(a camus)

clock-img

08.01.2012, 11:21

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Mi plačamo 1,20€/uro, prinesemo pa res samo plenice, varuška kuha in pere njene oblekice,...Lahko jo pripeljem kadarkoli in tudi če je prehlajena.
Na mesec me to stane nekje med 200 in 250€, odvisno ali mi pazi tudi ta večjega po šoli, če ne moremo drugače skombinirat. Smo pa iz primorske.
Najbolj mi je pa pomembno, da mala rada gre v varstvo in je zadovoljna.user posted image

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

09.01.2012, 00:24

clock-img

prijateljica1977

pencil-img

57

okolica celja-9urno varstvo ( to pomeni pol ure prej se pride in pol ure kasnej odpelje-okvirno seveda in po dogovoru user posted image  ) prinesejo se pleničke in seveda rezervna oblačila(kot v vrtcu) zanimiv program ,manjša skupina,na deželi ,stran od prometa,veliko aktivnosti,v ponedeljek dobiš za domov jedilnik....in še in še :))))
pride cena od 150- 200 €. s tem da se da vse dogovorit...tudi popoldansko varstvo...res fleksibilnost user posted image
no toliko vem jaz iz prve roke-varuške,če pa bi otroke vprašal pa mislim da je tistih 200 € malenkost,saj je vedn slišat smeh in veselje ko greš mimo hiše! no mal reklame sem naredila -pa saj nisem povedala kdo iin kje točn user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem