cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vamp:(

clock-img

26.01.2006, 22:36

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Punce, tiste ki ste ža nekaj časa od poroda, zanima me kdaj trebuh izgine?
Moja je danes stara 7m jst mam pa še vedno tak vamp kot da bi bila v 5muser posted image . Sam razlika je v tem da ko se vsedem se naredi taka velika mehka gubauser posted image , ki pa je v nosečnosti ni bilo, je bil samo tak lep zaobljen trebušček. Ali to sploh kdaj izgine? Pa pravijo da mlajši kot si lažje izgineuser posted image . pa mislm da to glih ne drži sa pri mojih komaj 25-ih glih nism pri starejših. Res da mi je ostalo še 5kg+ zredila sem se 20kg, ampak vseeno bi lahko bil trebuh manjši.


Hvala za odgovore.


Lp S

clock-img

26.01.2006, 22:56

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Rozi81,jaz sem tri leta in pol po tadrugem porodu,pa mi je še ostal trebuh.Ostalo sem lepo spravila nazaj,trebuh pa ne gre in ne.user posted image
Ne vem,ali sem prehitro obupala,ko ni bilo takoj željenih rezultatov.Se še trudim,ampak,ko se na tem mestu pri meni vsaka sprememba skoraj nič ne opazi.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

26.01.2006, 23:29

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Poskusi delat trebušnjake - če bo trebušček še ostal, bodo to vsaj mišice, ne pa špehec. To pa je tudi nekaj.
Jaz imam zraven še strije - še okoli popeka. In sem se sprijaznila, da je to spomin nanosečnosti. user posted image

clock-img

26.01.2006, 23:35

clock-img

tipka

pencil-img

386

Jaz sem po porodu lepo shujšala, dvojčka s krči, malo trebuščka mi je vseeno ostalo. Ko sem se začela rediti, mi je pa moj bušči tako narasel, da so me vsi spraševali, če sem spet noseča.user posted image

Prišlo je tako daleč, da sem se pozanimala za operacijo. Nič pametnega nisem našla, v vsakem primeru bi mi ostali šivi. Mogoče bo pa medicina v kratkem našla kako bolj človeško metodo.user posted image

clock-img

26.01.2006, 23:49

clock-img

figa

pencil-img

39

Jaz sem sicer 4 mesece po porodu in imam dve kili manj kot pred porodom, trebuha skoraj nič, ampak koža je pa čist mehka in ko sedim se tudi meni od ne vem kje pojavi ravno taka guba. Pa delam tudi trebušnjake. Kaj pa vem, najbrž ni kakšne pametne rešitve. Če bi pa to vedla pred porodom, bi pa večkrat kazala trebuh user posted image !

clock-img

27.01.2006, 01:53

clock-img

Anonimen

Če ne drugega, lahko rečem, da me veseli, da nisem edina s to Michelin gumo okrog pasu... user posted image

clock-img

27.01.2006, 11:51

clock-img

Anonimen

Trebušnjaki, trebušnjaki, trbušnjaki!!!

Jaz zjutraj dam tamalega iz njegove posteljice k meni na trebuh in se skupaj dvigava. Gašperju je to cel žur. Jaz imam pa motivacijo, da jih vsako jutro nardim vsaj 15 user posted image  
Pa se bo počasi kar začelo poznat...sicer pa kot je že lelaval rekla, bodo vsaj mišice!

clock-img

27.01.2006, 17:17

clock-img

TORTICA

pencil-img

178

Joj, tudi pri meni je tako trebuh kar raste. Kmalu bo topleje in se bomo morale v kopalke dat, kaj pa pol?
Saj sem bila že parkrat na fitnesu ampak ...user posted image
Bo treba res vsak dan trbušnjake delat, drugače ne bo nič.

clock-img

27.01.2006, 21:31

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

Jaz že od 4. tedna po porodu delam trebušnjake . Redno, vsak dan, različne vaje(brez veze je delat npr. 60 enakih trebušnjakov, ker gre za enostransko napenjanje mišic), z mojo malčico v naročju. Zabavno, ni kaj.
Samo, če je nad mišicami še vedno plast špehka (maščobna guba ne celih 6 cm, kriza), se tudi čokoladke mišic ne bodo videle. decembra 2004 sem imela celo viden radiatorček, sedaj pa ravno takšna guba, kot ste jo opisale. Da sem imela CR, ni nobena olajšava, saj ne prerežejo trebušnih mišic, je pa res, da med mišicami še vedno zatipam nekako praznino.

Kurjenje špehka, trebušnjaki in enodelne kopalke. Morda mi pa rata user posted image

Pia

clock-img

07.02.2006, 17:09

clock-img

GalStas

pencil-img

4

Jaz sem 1 leto po porodu. Od 5 meseca po porodu delam vsak dan po 100 trebušnjakov, pa vam moram povedati, da se nič ne vidi. Sicer imam pod špehom kar konkretne mišice, ampak špeh ne gre dol. Sem vprašala na sosednjem forumu hujšanja kako to, pa sem dobila odgovor, da samo s trebušnjaki špeh ne bo šel dol, temveč samo s pravilno prehrano. Ker še dojim ne želim neko posebno dieto, torej bo špeh ostal.

clock-img

08.02.2006, 00:25

clock-img

anckabancka

pencil-img

1710

Jaz pa nisem naredila še nobenega trebušnjaka po porodu in je moj trebuh skoraj identičen kot pred nosečnostjo, brez strij in špehka.  user posted image (rodila sem pred 7 meseci)

 Mislim, da imajo pri naših trebuhih vlogo predvsem geni in ne telovadba.

clock-img

18.02.2006, 08:32

clock-img

matahari

pencil-img

223

Trebušnjaki, trebušnjaki pa steznik nosi, da ti skup drži..pri meni je to preverjeno pomagalo...zdaj sem tretjič user posted image  pri 38 letih in me je že kar groza ko to berem..pa strije imam že od prej tako, da se jim bo sigurno kakšna nova pridružila.user posted image user posted image

clock-img

28.02.2006, 22:02

clock-img

cebelicamaja

pencil-img

231

Tudi mi čakamo dete, pa malo prebiram ta forum. Pa bi na to temo rada nekaj dodala. Gotovo dosti vplovajo geni, da gre enim hitreje dol, kot drugim. Ampak, kolikor jaz vem, se s trebušnjaki špeha na trebuhu ne izgubi. To so vaje za povečevanje mišične mase. Dobile boste močne mišice, žal pa bo na vrhu še vedno maščoba.
Za boj proti maščobi je seveda manj kalorična hrana, pa tek, morda v začetku hitra hoja. Pa ne preveč intenzivno - tak tek, da se pri tem lahko z nekom še normalno pogovarjaš. Pri taki intenzivnosti je kurjenje maščob največje.
Če pa tudi špeha ni in se v gubo nabira samo odvečna koža, pa res ne bi znala dat kakšnega pametnega nasveta. Morda masaža...

LP, maja



_____________________________

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

clock-img

01.03.2006, 20:42

clock-img

Reza

pencil-img

70

Se pridružujem cebelicimaji.

_____________________________

29. decembra se je rodila naša Ava.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem