cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Valentinovo

clock-img

31.01.2007, 09:14

clock-img

kincapika

pencil-img

46

Sej vem, da se vam zdi tole vprašanje glupo, tudi sama si nisem mislila, da bom kdaj kaj takšnega koga vprašala, pa me vseeno zanimajo vaši odgovori. Torej, kaj bi vas razveselilo, da bi vam vaša draga poklonila za Valentinovo??? Odmislite draga darila, ker mislim bolj na pozornost, nekaj posebnega.  user posted image  

Pravica pravic je pravica živeti
ter očka in mamico ob sebi imeti

clock-img

31.01.2007, 09:19

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Zvečer, ko otroc zaspijo, se sleči , nadišavi in si okol trebuha naveži eno veliko pentljo. Boš najslajše darilo možu. Pol pa mal domišljije in ...

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

31.01.2007, 09:37

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Tudi jaz povezujem Valentinovo s seksom. Mogoce nisem glih ful romanticen clovek.

clock-img

31.01.2007, 09:43

clock-img

total

pencil-img

4453

Midva ponavadi greva na romantično večerjo in si izmenjava manjšo pozornost (darilo). Letos še ne vem kako bo...

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

31.01.2007, 15:56

clock-img

saša halb

pencil-img

29

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem