cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vagonček se pelje...

clock-img

06.02.2006, 12:03

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Ali Vlakec se pelje...se ne spomnim več točno kako smo imenovali igrco. Igrali smo se jo večinoma v osnovni šoli, pozneje več ni bila tako aktualna.

Gre pa tako:
En ima zakrite oči, en pa kaže s prstom na ostale igralce. Tisti, ki kaže s prstom, govori "vlakec se pelje", tisti s pokritimi očmi pa reče "naj se pelje" ali "naj se ustavi". Tisti, ki kaže s prstom, lahko tudi večkrat kaže prst na enega igralca, ampak ne več, kot 3x zaporedoma. Ko se vlakec "ustavi", tisti z zaprtimi očmi pove nalogo, ki jo mora tisti, na keterem se je ustavil, nalogo opravit.

Če je igra s poljubljanjem, se tistemu z zaprtimi očmi samo pove spol igralca in more določit drugega igralca, s katerim se more poljubit. Vlakec se seveda lahko ustavi tudi na tistem,ki ima pokrite oči, torej lahko kazen( ali nagradouser posted image ) določi sam sebi. Potem se pa še določi trajanje poljuba in ostali glasno štejejo do določene številke.user posted image user posted image user posted image


In Viv, kako se ti zdi?user posted image hehe..

clock-img

06.02.2006, 12:05

clock-img

muki1

pencil-img

7193

koza user posted image

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem