cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vabilo na zdravstveno komisijo

clock-img

04.12.2012, 11:28

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Pozdravljeni!

Zanima me kako to poteka,to na zdravstveni komisiji.Te pregleda zdravnik......Doma sem zaradi popuščanje leve ledvice ter periferne vestibulopatije ter naročena sem na ORL.

clock-img

04.12.2012, 21:24

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Jaz sem bila enkrat na tej komisiji..., bili so trije (administratorka, kao neka zdravnica in še eden praktikant).
Ta "zdravnica sploh ni razumela slovensko - tako" pola-pola" in sploh ni vedela prav kaj na dokumentaciji piše niti kaj ji jaz govorim, niti jaz nje najbolj ker je samo pričala in pa neznam ja to......(to so bili vsi odgovori od nje user posted image user posted image . Ampak presodila pa je, da sem sposobna za 4 urno delo!!! HB, da sta ji potem tista dva razložila, da nisem sposobna ne glede na diagnozo, še majn pa na delo ki ga opravljam. Tako, da si je potem premislila.
Sedaj sem pa že spet eno leto v staležu in HB še me niso klicali na to komisijo, kjer oni vse vididijo, znajo,... nas pa sploh ne poslušajo...
Upam, da rešiš ugodno za tebe....

clock-img

04.12.2012, 21:26

clock-img

2sneg13

pencil-img

326

vsi po spisku gredo delat, sploh ne gledajo dokumentacije. Te precenijo po videzu, kako si oblečen, kako se pišeš... skratka, varčuje se povsod, najboljši primer je bila gospa pred mano, ki je prišla z gibsom na komisijo in so jo poslali delat. WTF???

clock-img

05.12.2012, 08:23

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Ja res so prav grozni, nič človeški,.. se vidi, da smo samo številke in minus v zdravstveni blagajni .....user posted image

clock-img

05.12.2012, 19:30

clock-img

morje10

pencil-img

186

Nimam direktnih izkušenj, toda sodlovka je zaradi ključnice na bolniški od aprila, od novembra pa baje do februarja polovično in ne dela nič fizično. Torej ne more biti tako hudo.

clock-img

07.12.2012, 10:26

clock-img

Žaka

pencil-img

291

Ojla!

Bila na zdravstveni komisiji.Res ni noben bav bav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem