cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vaši dnevni obroki?

clock-img

02.10.2005, 11:04

clock-img

Anonimen

Zanima me... kaj, kdaj in koliko jeste...
Kaj imate za zajtrk, kaj za kosilo, kaj za večerjo, kaj za malice?
Ob katerih urah?
Kaj in kdaj malicate v službi?
Kaj jeste, če greste jest ven, recimo v restavracijo?

clock-img

02.10.2005, 11:20

clock-img

Anonimen

No, pa poglejmo.
Kadar sem v službi, zjutraj le spijem kapučino, pa v službi malicam sendvič z žemljo, mogoče zraven kak jogurt, pa kasneje še kakšno jabolko. Če pa sem doma pa nič ali čokolino ali kosmiče z mlekom.
Če ma moj zjutri službo, imava kosilo ob pol štirih, če ma popoldan si kosilo pogreje sam ali je pri moji mami. Jaz takrat ponavadi jem za kosilo jajca ali kak mlečni riž (se mi ne da kuhat samo zase). Sicer pa jeva za koslio različno, od zrezkov v omaki (zraveb riž, testenice, kruhove cmoke, svaljke), do rižot, jedi na žlico,.. Najraje pa mam lazanjo in nedeljsko kosli pri mami.
Z večerjo je pa tako. Kadar se kaj "zavleče" in jeva šele okrog pol petih, ponavadi ne večerjam, drugače pa user posted image , kruh in kaj gor, jogurt s sadjem, celo pol pizze in solato, različno.user posted image
Ja, vmes pa sladkarije, kakšna čokolada, keksi, pecivo, kadar kaj pečem, kar imamo. user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.10.2005, 12:21

clock-img

Anonimen

Jem trikrat na dan(vem ni prav,ampak moj želodec ne prenese)
Zajtrka ne,združim zajtrk in malico-sendvič, kakšno sadje.
Kosilo majnše porcije.
Večerja pred 18h palačinke(2)
Tuno ali jajčka na več načinov,v glavnem kar se mi v tistem hipu zalušta.

clock-img

02.10.2005, 14:54

clock-img

lex

pencil-img

6532

Brez zajtrka ne morem živet (je kriva moja oma za to), potem imam malico (v vrtcu ob 8.30, z Aleksom pa takrat ko jo ima on), potem sledi kosilo od 15.30 ko pride moj user posted image  domov in večerja ponavadi okrog 20.00
Aja za zajtrk mora biti obvezno kakav in kruh z margarino in medom, za malico sadje in kosilo kar pač skuham. Večerja je ponavadi iz jogurta in cornfleksa ali čokolino z kosmiči.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

02.10.2005, 14:57

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Zajtrk ob 6.30, malica ob 9.30, kosilo ob 14.00, večerja ob 18.00.

clock-img

02.10.2005, 17:56

clock-img

paris

pencil-img

1304

Če sem dopoldan doma potem zajtrk okoli 7.30- kakšno pecivo, piškoti, sok, za kosilo ob 12h- kar skuham, v službi popoldan kakšen sendvič ali sadje ali sladkarije, za večerjo ko pridem domov okoli 20.30- odvisno koliko sem lačna- lahko samo jogurt ali pa tudi kaj konkretnega.
Če delam zjutraj potem v službi najprej kakšna malenkost- jogurt, sadje, piškoti, kasneje, če imam čas- kakšen sendvič, včasih burek.Ko pridem domov kosilo okoli2h- kar skuham. Popoldan včasih nič, včasih pa celo popoldan nekaj grickam!Za večerjo odvisno koliko sem lačna- ponavadi kakšna malenkost!
Ven grem najraje v kitajsko restavracijo.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem