cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Vaše izkušnje s t-2 ponudnikom interneta.

clock-img

08.12.2006, 18:33

clock-img

hal9k

pencil-img

31

Dober večer.

Zanima me če ima kdo od vas dobre izkušnje s prenosom internetne povezave iz SIOLa na T-2 in če so bile kakšne težave kako so jih rešili. Glede na ponudbo in cenike resno razmišljam o presedlanju čeprav razen cene nimam pripomb na SIOL.

lp, hal9k


_____________________________

Zbirkomat (menjava sličic, stripov,...Nodi, Životinjsko carstvo, FIFA, Princeske...) -> http://zbirkomat.somee.com/default.asp

Moj radio
http://www.mediamaster.com/myradio/hal9kMM.pls

clock-img

08.12.2006, 19:13

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

T2 je super če primerjam s Siolom, siol je non stop nekaj štrajkal T2 smo čakali pol leta na priklop a se je splačalo. Cena pa itak je občutno nižja

Ja nismo pa šli iz siola na T2 ampak imamo siol na drugi lokaciji. Po moje pa ne bojo komplicirali če se ti je pogodba z siolom že iztekla

clock-img

08.12.2006, 19:13

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Problemi so bili predvsem z neusklajenostjo. Siol naj bi odklopil tik preden T2 ne priklopi. Pa zadeve niso skomunicirali in smo bili 2 tedna "odklopljeni" in če ne bi mož zagrozil, bi bili še kakšna 2 tedna.user posted image Moj brat trenutno že 1 mesec čaka na priključitev interneta T2 - vsak teden mu oblubijo, realizacije pa še ni. Drugače zadovoljna.

clock-img

08.12.2006, 19:26

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Mi smo kar pri SIOL saj T-2 ni dosti več kot par sto tolarjev cenejši, ob upoštevanju polno razvezanega dostopa in uporabe siol telefonije. Pa še nekja popusta na stalnost je pri siolu, do 10% na naročnino. Mi smo v glavnem pri siolu zadovoljni, čeprav smo tuhtali o prehodu na t-2, ampak se je vse preveč zavleklo.

clock-img

08.12.2006, 19:31

clock-img

tinica

pencil-img

501

Moji starši so vzeli T2, ampak se je fullll dolgo vleklo preden so zadevo preklopili in je bilo potrebno kar nekaj živcev in klicarjenja, da so potem končno prišli. No tudi midva razmišljava, da bi se  priklučila na T2, ker je res veliko cenejši od siola.

Lp, Tina

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

clock-img

08.12.2006, 19:47

clock-img

mala

pencil-img

913

mi smo bili na t-2 pa smo bili zelo razočarani, prvič, ko nam je internet crknil smo čakali tri tedne in klicali vsak dan naj pridejo pogledat, kaj je narobe..no pol so se končno prmigal in je vse delalo en mesec, pol nam je pa spet vse skupi crknlo in kljub moževim klicanjem vsak dan-če je seveda dobil zvezo, ker je bilo non stop zaseden-in grožnji, da bomo šli k drugemu operaterju jih ni bilo od nikoder, sama izgovarjanja in lažna obljubljanja in po dveh mesecih ko se s t-2 ni nč dogajalo smo šli na siol..res je dražji ampak, so ful tolerantni, potrudijo se, da bi odpravili kar se da hitro tehnične težave, je prišel v enem dnevu in res vse pregledal kaj je narobe in na koncu razmontiral vtičnico za tel. priključek in je tm neki popravu in od takrat naprej nimamo nobenih problemov.
Da ne bi o tem, ko smo prekinili s t-2 so nam še 4.mesece pošiljali račune in po mesecu, ko smo bili že pri siol-u nas kliče nek tehnik iz t-2 da bi prišel pa on pogledat, kaj je narobe-mislm haloooo...

clock-img

08.12.2006, 20:02

clock-img

ms3

pencil-img

138

nam laufa t-2 brez težav. račun mamo skupaj z internetom in telefonom nižji kot je bol prej samo telefon.
kar se tiče priklopa pa je vse štimalo.

clock-img

08.12.2006, 21:52

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Mi smo full zadovoljni, smo pa bili bolj med prvimi in tudi na priklop nismo dolgo čakali, če se ne motim samo 1 teden. Pred tem pa smo tudi imeli siol, pa smo tud bili zadovoljni; zamenjali smo zato, ker smo se selili in imamo zato sedaj vse preko T2, je cenejše.

clock-img

09.12.2006, 10:21

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Mi2 sva vzela t2 -> in bova počakala samo toliko, da NAM KONČNO USPEJO PRIKLOPIT kabelski net v SGju, potem se pa lahko grejo solit!!! Povezava nikoli ni toliko dobra, kolikor sva jo vzela.
Je pa res, da T2 niso prišli priključiti tako dolgo zaradi tega, ker pri Telekomu naj niso ful dolgo odklopli - sem imela že 'štene' namesto možganovuser posted image user posted image
Kar se pa cene tiče - super, ful bolj ugodna in se res pozna;
SIOL mi pa že od začetka ni všeč, pa tole podpisovanje pogodb in vsega - še slabš kot t2 user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem