cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

V trgovino po

clock-img

24.03.2008, 13:32

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

V trgovino na Velikonočni Ponedeljek po Wc Papir.......

Ma, saj imam tud jaz samo še dve rolici doma, pa vseeno ne bi šla na današnji dan v trgovino samo zaradi Wc papirja. Ne vem ali ga kupujejo, ker ga rabijo ali ker je v akciji user posted image user posted image .

V trgovini še vedno kar nekaj ljudi.........

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

24.03.2008, 13:51

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Jaz sem se pa vlačila po Supernovi pa ful zapravila in en dober kofe spila.Ljudi je ogromno.Res pa po špecariji nisem hodila.

clock-img

24.03.2008, 13:56

clock-img

kaj@

pencil-img

346

jaz sem ga pa res danes šla iskat,pa kaj potem če je velikonočni ponedeljek,s čim naj si pa rit obrišemo,če ga je pa zmanjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2008, 13:57

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Jaz sem se pa vlačila po Supernovi pa ful zapravila in en dober kofe spila.Ljudi je ogromno.Res pa po špecariji nisem hodila.

Kaj si si pa privoščila?

In kje je tist ta dobr kafe in koliko stane??? Spodnji štuk, ko ti strežejo s kravatami ali zgoraj v zgornjem štuku?

clock-img

24.03.2008, 13:59

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

quote]IZVIRNO SPOROČILO: kaj@

jaz sem ga pa res danes šla iskat,pa kaj potem če je velikonočni ponedeljek,s čim naj si pa rit obrišemo,če ga je pa zmanjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

S časopisnim papirjem user posted image user posted image  ali pa z otroškimi ali katerimi drugimi vlažilnimi robčki, mogoče s papirnatimi user posted image user posted image

Ma malo se moram pohecat, ker se mi skoraj zehaaa

clock-img

24.03.2008, 14:06

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

papirnatimi robčki, papirnatimi brisačkami, vlažilnimi robčki...

clock-img

24.03.2008, 14:15

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Kupila sem srajco, pa majčko , pa po Mullerju sem zapravljala, pa za moža lanen reklc.Kavo sem pila spodaj.Drug teden si grem pa nohte zrihtatat.Mi je zelo simpatično zgledal.

clock-img

24.03.2008, 14:18

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Kupila sem srajco, pa majčko , pa po Mullerju sem zapravljala, pa za moža lanen reklc.Kavo sem pila spodaj.Drug teden si grem pa nohte zrihtatat.Mi je zelo simpatično zgledal.

Vau nohtki user posted image .

clock-img

24.03.2008, 15:30

clock-img

kaj@

pencil-img

346

kaj pa če slučajno pridejo kakšni nenapovedani obiski in gre kdo v wc in potem rečejo,tukaj pa še za wc papir nimajouser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2008, 17:06

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: kaj@

kaj pa če slučajno pridejo kakšni nenapovedani obiski in gre kdo v wc in potem rečejo,tukaj pa še za wc papir nimajouser posted image user posted image user posted image

za obiske pa evrčke naštimaš....user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

24.03.2008, 17:25

clock-img

kaj@

pencil-img

346

bom drugič poiskusla...user posted image

clock-img

24.03.2008, 18:34

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

V trgovino na Velikonočni Ponedeljek po Wc Papir.......

Ma, saj imam tud jaz samo še dve rolici doma, pa vseeno ne bi šla na današnji dan v trgovino samo zaradi Wc papirja. Ne vem ali ga kupujejo, ker ga rabijo ali ker je v akciji user posted image user posted image .

V trgovini še vedno kar nekaj ljudi.........

Po kaj si pa ti v trgovino hodila, vau na velikonočni ponedeljek? Ti je pa moralo res nekaj zeloooo nujnega zmanjkat.

A si šla samo v vozičke gledat? user posted image

clock-img

24.03.2008, 23:43

clock-img

Anonimen

Hja... jaz sem danes mislila iti v Interspar v City Parku samo po kruh (ostalo sem pač imela doma)... itak, da nisem kupila samo kruha user posted image ... in ko sem videla obleke v City Parku, sem se še spomnila, da imajo pa v Leclercu neko akcijo otroških oblačil (vse po 5€)... kaj mislite, kam sem šla potem? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem