Joj rižko, ko bi ti le lahko pomagala, pa ne morem. Pri meni je bilo vseeno malo drugače. Moj je bil pri meni in ob meni, samo vidim pa da je pri vseh moških enako, mislim, da nočejo pokazati, da jim je hudo, tudi midva o tem ne govoriva več, ko sem bila na dan ko bi mogla imeti NS žalostna in sem povedala zakaj sem ni rekel nič. Ko rečem, da sem kupila nov gsm z boljšim fotoaparatom zato, da bom drugo leto slikala pikico, pravi da to ni res, da pač samo moram imeti nekaj novega. Vglavnem zaenkrat o tem ne govoriva. Ne vem mogoče mu je še vedno prehudo. Kregava se ravno toliko kot sva se prej, jaz mislim, da je to itak v vsakem razmerju in da je boljše povedati prej kot, da ostanejo tiha nesoglasja.
Tudi midva nisva povedala nobenemu, sem čakala magičen 3 mesece, ki jih na žalost nisem dočakala. Potem pa bi jaz mogla iti 3.10. v beograd, ful sem si želela iti tja, ker še nisem bila. Dan prej sem opazila malo izcedka na hlačkah in sem rekla da se grem zjutraj pokazati k g. za vsak slučaj in tam izvedela, da pikici ne bije več srček in da je zaostala v rasti. Zdaj si rečem hvala bogu, da sem šla, ker ne vem kaj b naredila v beogradu, če bi tam začela krvaveti.
No potem sem šla isti dan na urgenco, kjer so me poslali domov, češ kaj sem jedla zajtrk in sem jim lepo povedala, da sem mislila iti v službo ne pa k njim .
In ker so pač vsi vedeli, da bi mogla iti v beograd sem mogla povedati, zakaj nisem šla, pa veš kaj itak je bilo potem vsem nerodno, ker niso vedeli kaj bi rekli.
Te pa močno občudujem, da si lahko šla sama čez to, saj bi tudi jaz zmogla imam tak karakter in sem tako močna ampak ko sem šla domov me je pa tako bolelo, da ne vem če bi prišla. Če kaj rabiš kar povej, sem na razpolago za pogovor, vedno rada pomagam če lahko, sploh, ker moje prijateljice imajo vse otroke in niti nimajo časa, da bi se ubadale z mojimi problemi.
p.s. roj.dan pa imam 12.8. stara pa sem 25 let
papa