cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

V kateri knjigarni šolske potrebščine

clock-img

17.08.2010, 11:43

clock-img

Saralina

pencil-img

78

Izbirate glede na cene, motive ali dostopnost z avtom? ;))

Vsega malo? ;))

clock-img

17.08.2010, 13:15

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Ponavadi že v šoli oddamo naročilnico za prihodnje leto in to je to. Sem pa vidla, da knjigarne kar tekmujejo med sabo in ponujajo dodatne ugodnosti za akupe pri njih. npr. za 150€ dobiš potem še mobilni telefon, al pa kje kaj drugega
Vsak pač po svoje

clock-img

17.08.2010, 14:02

clock-img

janjja

pencil-img

1078

Kjerkoli vzameš, je ponudba zelo pestra. Jaz sem lenuh za tekanje v papirnico pa knjigarno pa semo tamo... tako da meni je zakon vse na enem mestu, torej knjige, del.zveski in potrebščine - po možnosti da pošljejo kar na dom, čeprav je pa sedaj to čakanje zoprno.

clock-img

17.08.2010, 19:22

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Jaz kupim vse v DZS. Še pike na mercator kartico dobim in mislim ,da je bilo 20 ali 30% popusta.

clock-img

18.08.2010, 10:39

clock-img

Luni

pencil-img

1371

IZVIRNO SPOROČILO: diva 4

Jaz kupim vse v DZS. Še pike na mercator kartico dobim in mislim ,da je bilo 20 ali 30% popusta.

Isto, to naredim že junija in dobim 20% popust na vse potrebščine in 5 % na delovne zvezke. Super, to je to in smo cele počitnice brezskrbni!

clock-img

19.08.2010, 09:08

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz sem tudi kupila v DZS konec junija s popustom.

clock-img

26.08.2010, 16:02

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

v dzs

clock-img

26.08.2010, 16:08

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

kopija nova. že od prvega razreda - tamali dol visi, kaj je na zvezkih narisan, niti nima kake hude želje hodit po trgovinah in zbirat kulijev, barvic, ipd. njihove zadeve so ble pa do zdej popolnoma bp in enako ali bolj kvalitetne kot kupljene drugje. tko izpolnimo naročilnico junija in je to to, nobenga laufanja naokrog.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem