cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

V čem je smisel rokavic brez prstov?

clock-img

03.03.2013, 23:49

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Za kakšne namen se nosijo? Npr take

clock-img

04.03.2013, 06:58

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Za kakšne namen se nosijo? Npr take

Najbolj uporabne so za kadilce! user posted image In meni pašejo med tekom, toliko da mi zaščitijo zunanjo stran dlani, še vedno pa imam uporabne prste, če si moram obrisat nos, zapret zadrgo na žepu, vzet kapo, trak, ipd.

clock-img

04.03.2013, 07:25

clock-img

Penny

pencil-img

798

Če imaš telefon z zaslonom na dotik, so take rokavice zelo uporabne user posted image .

clock-img

04.03.2013, 07:35

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

tudi fotoaparat se da uporabljat z njimi

clock-img

04.03.2013, 08:40

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pa vas nič ne zebe v konice prstov? user posted image Meni so totalno neuporabne. Ko slikam/kadim/brišem nos ipd si dam rokavice dol za tistih par minut.

clock-img

04.03.2013, 08:42

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Pa vas nič ne zebe v konice prstov? user posted image Meni so totalno neuporabne. Ko slikam/kadim/brišem nos ipd si dam rokavice dol za tistih par minut.

In če si nekje, kjer fejst piha in je hladno, se ti rokavice tačas ohladijo in daš mrzle gor in potem rabiš pol ure, da se ti tačke spet ogrejejo? user posted image

clock-img

04.03.2013, 08:43

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Jaz mam take, ki so brez 4ih prstov, vendar imajo zraven vpleten del, da si jih pokriješ - torej imaš normalno rokavico brez prstov, s katero recimo voziš bicikel, ko pa prideš na cilj in je treba zaklenit ključavnico, pa daš del rokavice dol in veliko lažje delaš razna drobna orpavila (recimo daš nazaj gor verigo, če dol pade, pa zakleneš kolo, pa otroku nosek obrišeš, itd...)

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

04.03.2013, 12:28

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

In če si nekje, kjer fejst piha in je hladno, se ti rokavice tačas ohladijo in daš mrzle gor in potem rabiš pol ure, da se ti tačke spet ogrejejo? user posted image

V žep jih pospravim pa ostanejo tople. user posted image Sem pa mele ene take kot ronja opisuje. Si zgornji del samo potegnil dol in potem nazaj gor. No še vedno mam najraje stare klasične. Pa briga me za rokavice, zdej je že pomlad. user posted image

clock-img

04.03.2013, 12:33

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Pa briga me za rokavice, zdej je že pomlad. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.03.2013, 12:39

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Jaz mam take, ki so brez 4ih prstov, vendar imajo zraven vpleten del, da si jih pokriješ - torej imaš normalno rokavico brez prstov, s katero recimo voziš bicikel, ko pa prideš na cilj in je treba zaklenit ključavnico, pa daš del rokavice dol in veliko lažje delaš razna drobna orpavila (recimo daš nazaj gor verigo, če dol pade, pa zakleneš kolo, pa otroku nosek obrišeš, itd...)

jaz mam podobne - reče se jim sms rokavice (sname se tudi palec) user posted image

clock-img

04.03.2013, 20:03

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Te so mi jasne, ampak brez prstov ...??
Ne kadim in nimam tač telefona...torej neuporabne...razen kot modni dodatek kar tako user posted image
jaz mam podobne - reče se jim sms rokavice (sname se tudi palec) user posted image

clock-img

04.03.2013, 23:24

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

moje so tak model (men so zakon praktične)
user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem