cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

VZTRAJNE - 55.dan (Š)

clock-img

24.06.2006, 08:02

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Jutro punce!

Danes imamo na izbiro, krompir, riž, stročnice in seveda še pooooolno druge zelenjave. Jaz še ne vem kaj bom jedla. Možno je, da bom zamenjala današnji in jutrišnji dan, ker mi bo bolje da imam krompir jutri. Najbrž gremo jutri nekam na kosilo in krompir pri nedeljskem kosilu gotovo ne bo manjkal, zelenjavne pice oz. testenin pa sigurno ne bo. Vse je še odvisno kako se bodo razpletli plani za jutri.

Od sadja pa si bom danes za zajtrk privošila spet borovnice. Pa njabrž bo še kakšna lubenica ali melona "padla" za malico. V tej vročini sadje takoooooo paše. Včeraj popoldan smo imeli v senci 35°. user posted image  Saj jaz bi se notri pod klimo skrivala, ampak mala o tem niti slišati noče.

Uživajte v vikendu!

clock-img

24.06.2006, 09:11

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jutro...mene pa zadnji teden cudezno boli zelodec, pa slabo mi na vsake tolk cajt rata, tko da sem se odlocla,da bom jutranjo banano podkrepila z vitalineo jogurtom...sej ma 0kalorij, jst pa se pocutim bols...za kosilo bom mal tenstanega krompirja, za vecerjo pa solato s krompirjem :)..njamiii

clock-img

24.06.2006, 10:18

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Pozdravček, pri meni pa je teta s krvavca user posted image  na obisku in imam tak apetit (tudi vročina pri meni apetit še povečauser posted image ), da celi dan nekaj po malem grickam, od čipsa do čokolade..ampak na srečo gredo kilce kljub temu dol. Je pa res, da konkretne hrane pojem zelo malo (včeraj recimo en miniaturni zrezek in paradižnik). Zdaj bom počasi napadla melono, za kosilo bo pa pomfri, za večerjo pa tudi nekaj s krompirja..letos sem v tej dieti full vzljubila krompir, ki bi ga jedla vsak dan. Ne bom več bluzla..

lep se imejte..kaj samo Teje še vztrajamo??????

clock-img

24.06.2006, 22:09

clock-img

CosmoGirl

pencil-img

102

Hello!! Jst sm tut še tuki! user posted image user posted image Sam mi ostane še zadnji teden izpitov in sm bol mal na računalniku. Zato tut včeri ni blo časa pisat. user posted image Sam jedla sm pa še zmeri tko kt je treba! user posted image

No evo, dons je blo pa tkole:
Z: kava
K: pečen krompir, solata
V: kuhan riž na vegeti

Jutr pa spt OH user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem