cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

VZTRAJNE - 51.dan (Š)

clock-img

20.06.2006, 07:32

clock-img

tejčica

pencil-img

2674

Jutro punce!

Kaj bomo danes dobrega papale? Mene mika krompirček, ravno tako pa tudi rižotka. Sem si zadnjič tako dobro naredila (z grahom in bučkami), da me danes spet mika. Pri takih dobrotah kot si jih pri tej dieti lahko privoščimo dejansko nimaš občutka, da si na dieti.

Sedaj na kolo, potem bo sledila kavica (danes brez mleka) in pa jabolko - spet. Danes moram iti pa res v trgovino. Pri vsem tem sadju ki je sedaj na voljo jaz meljem jabolka.

Mi pa danes že sedaj zjutraj želodec stoka, tako da si bom čez dopoldan privoščila še kakšno sadno malico.

Pozdravček!

clock-img

20.06.2006, 07:40

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Dobro jutro,

danes sem zgodnja, spala nisem nič in sem se še bolj utrujena zbudila kot sem šla spatuser posted image  Ponoči je moj tako kašljal, da sploh nisem mogla spat, zdaj pa nad nami tako ropotajos  stoli, da ni možno spat. Pa še ponoči sma mogla met okno zaprto (zaradi mojega) in sem komaj dihala-če bo danes tako, grem v dnevno spat-magari na pod, samo da spim.
Malo sem zalutala s teme-dieta-kaj je že to?user posted image  Včeraj se nisem držala, ampak sem jedla samo 2 krat in to tako malo, da se danes pozna na tehtnici. Danes pa bo tako:

Z: mandarinin kompot
K: murkim zos in pire krompir (pa vrjetno kakšna pečena perutnička, ki se ji ne bom mogla upret)
V: še ne vem (se mi pa že zdaj lušta pomfri)

Lep dan vsem!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem