cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

VPRAŠANJE

clock-img

07.10.2004, 14:24

clock-img

saba

pencil-img

1221

Pozdravljene punce!

Ker sem imela ss pred 2 tedni, me zanima kdaj je vam prišla po tem M.

hvala za odgovore

saba

clock-img

07.10.2004, 14:55

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Ojla saba,
jaz sem jo dobila točno en mesec po abraziji.
Ravno ta trenutek pri meni gostuje že drugič po žalostnem dogodku. Tudi to sem nestrpno čakala, tako kot prvo, ker grem po koncu te M k G, da se dogovorimo za naprej.

Lp, GoYa

clock-img

07.10.2004, 15:09

clock-img

saba

pencil-img

1221

Pozdrav GoYa

nisem vedela, kdaj bo in kdaj ne bo. Sej veš kako težko minevajo dnevi in predvsem teji 3 meseci...do ponovnega poizkušanja. Upam da se vmes ne bo še kaj zalomilo.

saba

clock-img

07.10.2004, 16:06

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Pri meni sicer ni šlo za ss, ampak je otroček odmrl v 20. tednu. Ko sem ga rodila, so mi opravili še abrazijo, prvo M po njej pa sem dobila po točno petih tednih.

clock-img

07.10.2004, 18:24

clock-img

zalica

pencil-img

9

Živjo Saba,
sama se dobil aprvo M malo manj kot mesec dni po čiščenju. Ta teden sem imela tudi prvi pregled pri svoji G, ki pravi, da se z mojim lahko "lotiva" ponovno po naslednji menstruaciji....

clock-img

17.10.2004, 14:31

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

po abraziji sem dobila M priblizno ene mesec in pol kasneje.Z tem da sem imela ciste na jajcnikih....mislim da ce neb imela zapletov bi dobila M se prej....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem