cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

VOZIČKI

clock-img

13.09.2004, 13:17

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Vem, da je zguljena tema, pa vseeno- vozički Hauck. Dobre izkušnje? Kako priporočilo? Kupovala bova voziček za začetek-recimo, da bo otrok majski. Recimo zato, ker sem čisto na začetku...
lp in hvala.
Urša, kerga haucka imate vi?

clock-img

13.09.2004, 13:23

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mi mamo od haucka asahija scirocco 4...hud vozicek...res ga loh pohvalim...sploh mi je dobr k grem loh u gozd po vseh nemogocih poteh brez problema...

papa

clock-img

13.09.2004, 13:24

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Mi mamo Hauc Olyp s 4 kolesi (napihljivi)

:bravo::bravo::bravo: ni pa primeren za manjši avto(v gofa gre v cliota ne, v R5 ja, v 260 levčka tud)-tok je prizkušeno

clock-img

13.09.2004, 16:46

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Tejč, mi imamo Hauck Alaska. ;) Ta ma tavelika kolesa, pa ga mamo bl za domače sprehode po naravi, za v mesto pa Hauch Shopper, ki smo ga kupil zarad lupince-je bil v kombinaciji in seveda smešno nizka cena. :love:

clock-img

14.09.2004, 08:41

clock-img

bori

pencil-img

157

Živjo, se še jaz malo razčvekam na to temo - so mi pač Haucki zelo "sedli". :)-:)- . Pred 3 leti (moja 9nebesa jih ima zdaj 2,5) sva z lubijem kupila jet -a, marelo z lupinico. Po dveh letih non-stop (kar pomeni cca 4 km vsak dan - še vedno) je ne vidim napake in okvare razen 3 polomljenih dežnikov (ne od Haucka), kar pa priča ne o ne-kvaliteti, ampak samo o naših pohodnih vsakdanih in "živi" punčki. Kljub temu, da nekatere punce pravijo, da za dojenčka marela ni primerna, s čimer se načeloma strinjam, sem jaz to rešila s podloženo brišačo v sredini ležišča. Malo me je motilo to, ker nisva kupila vreče, smo pa nabavili tak super debel kombinezon :bravo::bravo::bravo: in hodili okoli Postojne tudi pri - 10 C. Ker načrtujemo še eno :duda: in bomo že obstoječi voziček rabili še naprej, si bo mami za "luksuz" (resnično ne zaradi potrebe, ker je res ni) kupila še Haucka trikolesnika Cruiserja. Torej o teh vozičkih le najboljše. Morda ti za potrditev kakovosti povem še da so košek, nahrbtnik in zložljiva posteljica od Haucka tudi preskušeno dobri.

Jej še preveč brbram, bom končala. :miska::miska::miska:

lp, BOri

clock-img

14.09.2004, 12:25

clock-img

tejč

pencil-img

1926

O, ****l hvala. Kakšne so pa kej cene (mogoče) v Avstriji teh Hauck-cev?
hvala.

clock-img

14.09.2004, 12:25

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Beri: FUL HVALA.KHM!!!

clock-img

14.09.2004, 12:40

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

mi smo bli prejšni četrtek.

Kolikor sem jaz gledala v Toy-su so bili vsi vozički vsaj 20% cenej kot pri nas.

clock-img

14.09.2004, 12:44

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Ej, mala maja, kje? V Grazu? Jaz pojma nimam o Avstriji-kje in to. A poveš malo več, prosim?

clock-img

14.09.2004, 13:01

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Mi hodimo v Celovec:ups::ups:

Za trgovine v Grazu nimam pojma.....

clock-img

14.09.2004, 13:05

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Aja, pa vseeno, kje v Celovcu? Ne v centru, kaj?

clock-img

14.09.2004, 13:13

clock-img

Anonimen

Mi smo imeli dva Hauckova vozička. Eden je bil težek najmanj eno tono, da ga nisem mogla nesti po petih stopnicah v blok, ko smo se preselili, ko je bil Tibor star 4 mesece.
Nato sem kupila novega Haucha - trikolesnika, ki je izredno lahek, čisto vseeno, če jima sprednje kolo z naklonom, ker sploh ne veš, kdaj zaviješ.
Ampak pri nasonjačih pa pri obeh vozičkih res nekaj ne štima. Ko sem ga v trgovini posadila v Quinnyja, se mi je zdelo, da neprimerno bolje sedi. Kar vgnezdil se je. Ampak so bili predragi.
Na koncu pa Tibor itak v nobenem vozičku ni hotel sedeti dlje kot pet minut, kaj šele spati. Tako da pri nas voziček ni odigral tako pomembne funkcije kot denar, ki smo ga zmetali zanj.

clock-img

14.09.2004, 13:13

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

mi če pridemo iz Ljubelja je tako.

pelješ se kar naravnost skoz(čez tavelik most preko Drave, pa naravnost (skoz) da prideš v Celovec. Maš vse na eni cest(taglavni).

No za TOY-sa zaviješ pri mcdonadsu levo in naravnost da prideš do Kike. Na križišču zaviješ levo in takoj za Bencinskim servisom je Toy`s`rus. Tko pol maš na kupu KIKO in Toysa, pa še en kup trgovin.(aja je v industijski coni, pa sej če vprašaš vsi vejo kje je to)

Če pa hočeš iti v Spar se pa pelješ po taglavni cesti naravnos mimo mcdonalds in je na levi strani.

Zdej sem bolj tako tako razložila:zmeden::zmeden:

Ne vem jaz sem od mejhnega precej v Celovcu pa se kar znajdem tam.

lp mala maja

clock-img

15.09.2004, 12:46

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Mala maja, najlepša hvala, sem si prepisala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem