cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

VOLITVE!!!

clock-img

03.10.2004, 19:43

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ZA JANŠA!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Meni politika smrdi :ups: ampak sam, da je Rop odletel! Ker je res bedak!!! JUUUUHUUU!!!!! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Sem bla na volitvah! :bravo: JAZ!!!

Sem vesela!!!!!! Res!!!!!!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-

LP Pia73 :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

03.10.2004, 19:46

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Hoj PIA 73 a ti si pa naša nova političarka;) Me veseli, da si vesela in morda bi bilo res še najboljše, da Rop gre in morda bo prišlo do kakih sprememb v naši predragi Sloveniji.
Sicer pa tudi meni politika smrdi!

Pa pa,
Anitka:metulj:

clock-img

03.10.2004, 19:52

clock-img

Aly

pencil-img

241

Kot strankarsko neopredeljena - lahko samo dodam to - SPREMEMBE SO VEDNO POZITIVNE - spremembe vodijo naše življenje - naše lastne spremembe, spremembe bližnjih, znancev, drugih ljudi, nenazadnje tudi politične oblasti...... Torej :bravo::bravo::bravo: .

LP Aly

clock-img

03.10.2004, 21:07

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

:):):):):):):)((:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
:):):):):):):):):)
ZA JANŠO

clock-img

03.10.2004, 21:22

clock-img

neni

pencil-img

577

Jaz tudi navjam za vsake spremembe, sploh pa za tiste na tem forumu.:bravo:
Punce, na :modri:.
Neni

clock-img

04.10.2004, 08:19

clock-img

Maša26

pencil-img

550

Se pridružujem, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Prvič sem zmagala :):)

Seveda moramo biti pripravljeni na hlode, ne samo polena pod noge, ampak vseeno :):):)

Me veseli, da ste tudi ve vesele, pa le niso vsi za LDS, super!!!

Ja, tudi spremembe na tem forumu so zelo dobrodošle, z veseljem se preselimo višje!

clock-img

04.10.2004, 10:45

clock-img

bambi

pencil-img

1021

JAz tudi vesela :bravo::bravo::bravo::bravo:
Mislim da bistvenih sprememb ne bo, ampak vseeno je upanje večje a ne????
Bambi

clock-img

04.10.2004, 10:55

clock-img

Lučka*

pencil-img

35

tudi jaz sem vesela, da je LDS peljala končno malo krajši konec.:bravo::bravo::bravo::bravo: Bo že držalo, da je čas za spremembe!

clock-img

04.10.2004, 13:14

clock-img

Majči

pencil-img

176

Ja, ja čas je za spremembe a dvomim, da jih kdo od naših politikov lahko naredi........

Kakor koli, upam, da bojo te spremembe, katere so omenjene kaj kmalu vidne! Naš parlament pa je že itak podoben otroškemu vrtcu!
Jaz nisem volila - sem popolnoma politično neusmerjena!

clock-img

04.10.2004, 14:33

clock-img

princeska

pencil-img

7

Jaz sem tud vesela da bodo spremembe, ampak defitivno mi pa ni všeč da je zmagal Janša. Mi sploh ni všeč in sem prepričana da ne bo nič boljše kot je bilo.
Ampak važno je kaj misli večina in večina se je tako odločila, zato vam vsem ki ste volili SDS čestitam in upam da imate prav!:rozica:

clock-img

04.10.2004, 16:00

clock-img

Gea1

pencil-img

411

:bravo::bravo::bravo::bravo: za Janšo sem tudi jaz. Samo, da je končno prišlo do sprememb. Ker te so bile že krvavo potrebne!

clock-img

05.10.2004, 07:28

clock-img

klarisa

pencil-img

295

Še vedno za LDS ampak z Drnovškom na čelu...

pa pa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem