cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Uvajanje AM - kakšno blato?

clock-img

20.10.2008, 10:20

clock-img

misek2008

pencil-img

6

Prosim za pomoč. Imam skoraj 4 mesečnega sina. Dva tedna nazaj sem začela z uvajanjem AM, ker mi je začelo primanjkovati mojega mleka. Začela sem z MILUMIL 1. SEdaj ima še samo en obrok mojega mleka, ostalo pa samo AM. Bega pa me naslednje: kakšno blato mora imeti dojenček, ki se hrani z AM? Naš ima še vedno tekoče, tako kot takrat, ko je bil dojen. Mi je kolegica rekla, da to lahko pomeni, da ne prenaša dobro AM. Moram zamenjati mleko? Ima katera izkušnje s tem? Lepo prosim za kak nasvet.

Aja, pa še to: zakaj se ne da več dobit Mulimila 1 v Mullerju? Ga ni v celi Sloveniji. Smo kupili našega, pa nisem zadovoljna.

clock-img

20.10.2008, 10:29

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

blato je tudi tekoče, mogoče za spoznanje bolj gosto - konec koncev je to tudi tekočina, to teorijo tvoje prijateljice pa prvič slišim

clock-img

20.10.2008, 19:34

clock-img

jgb

pencil-img

28

Tudi sama sem pri 5 mesecih morala začeti dodajati in sicer Aptamil AR. Blato je postalo precej bolj gosto. Kot kakšna "pašteta".

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem