cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Usklajevanje poslovnosti in zasebnosti

clock-img

16.04.2013, 01:03

clock-img

55barbara

pencil-img

12

Spoštovane dame,

prosila bi vas, če bi lahko izpolnile mojo anketo, katera je del moje diplomske naloge.
Tema anketa je: USKLAJEVANJE POSLOVNOSTI IN ZASEBNOSTI DANAŠNJE POSLOVNE ŽENSKE.

Lepa hvala!

barbara

ANKETA: www.mojaanketa.si/anketa/315438397/

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 16.4.2013 18:30:58 >

clock-img

16.04.2013, 08:07

clock-img

petea

pencil-img

5336

Anketa, ki ne omogoča izbire več odgovorov pri vprašanjih, kjer bi to moralo biti možno izbrati oz. ima ponujene 'luknjičaste odgovore', ne bo dala realnih odgovorov. user posted image

npr.: Starostno obdobje otrok - kaj naj izbere starš, ki ima enega otroka starega 6 let, enega pa 15 let? Kaj, če uporablja več oblik varstva?

Kaj bi naj bila zdravliška odsotnost?

Kaj če delam 7 ur, katero možnost odgovora izberem - 6 ali 8? Kaj pa, če manj kot 6?

Kje pa so vprašanja o usklajevanju zasebnosti in poslovnosti? A tisto eno o težavah je edino s tega področja?
O rešitvah, kompromisih, prilagajanjih, spremembah v življenju te pa nič ne zanima?

clock-img

16.04.2013, 20:12

clock-img

matkica

pencil-img

293

Že pri otrocih ne morem realno odgovorit,ker jih imam več in v različnih starostnih obdobjih,tako da ne gre z izpolnjevanjem ankete.Žal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem