cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Uroki-črna magija, prosim za pomoč

clock-img

20.12.2018, 13:15

clock-img

SamantaPink

pencil-img

2

Pozdravljeni vsi na forumu!
torej po naslovu teme bo marsikdo zavil z očmi, da to ne obstaja...vendar pa obstaja, in ima možnost vplivanja na žalost...
torej eni ljudje vplivajo s črno magijo na mene in moje družinske člane...začela sem imeti zeloo čudne sanje, prav tako drugi v družini....zbujamo se hkrati ponoči...začenja mi biti srce kar tako
poleg tega vidim razne tmne pojave, v glavi mi tej ljudje govorijo razne stvari, pošiljajo slabe energije v moje telo,...naenkrat me mrazi potem mi je vroče,...zelooo drugače zaznavam kot prej..slisi se kot psihiatrična bolezen vem...sem studirala psihologijo tako, da imam občutek razlikovanja in vem, da to ni to, vem tudi kdo so te osebe ki tole pošiljajo...
sedaj me zanima če je kdo imel izkušnje s tem? kako si je pomagal? samo pozitivno razmišljanje pomaga res, ampak trenutno je prav kriza
hvala za vse odgovore :)

clock-img

20.12.2018, 14:19

clock-img

MartinaJav

pencil-img

10

Priporočam, da raziščete in najdete eno gospo, ki se s tem ukvarja in se obrnete na njo za pomoč. Tiste prave ponavadi niso nikjer oglaševane ampak se kontakt širi od ust do ust. 

clock-img

20.12.2018, 15:25

clock-img

SamantaPink

pencil-img

2

ja saj poskušam najti nekoga, vendar ni tako enostavno...
sem ze uprasala tudi ljudi okoli mene vendar nic ne najdem
hvala vam za odgovor :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem