cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ureditev tesase

clock-img

07.02.2010, 12:51

clock-img

melanija

pencil-img

934

Počasi zaključujemo glavna gradbena dela na terasi. Zdaj pa sem se znajdla pred dilemo, kaj položit oz. s kom obložit teraso. Ploščic ne bi ker je velik riziko na kakšno kvaliteto naletiš - jih ne bi čez eno leto metala ven. Smo pa na Primorskem, kjer je poleti izredna vročina in terasa bo večino dneva na žgočem soncu razen dela kjer bo pokrita.
Tlakovci odpadejo ker so previsoki (od 6cm naprej).

Kaj naj uporabiva? Ima kdo kakšno idejo?

clock-img

07.02.2010, 13:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.02.2010, 13:17

clock-img

rija

pencil-img

15589

ja, samo les pride tudi visoko, ker ga moraš na nekaj dati.

če višina ni problem, vsekakor les. mi imamo na severni terasi bankirai. brez pripomb. na južni pa ploščice. veliko pripombuser posted image

...vox populi...

clock-img

07.02.2010, 13:20

clock-img

Anonimen

Prane plošče?

clock-img

07.02.2010, 13:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

07.02.2010, 13:34

clock-img

Anonimen

Evo ena slikica dvorišča iz pranih plošč ...
men je ful lepo, ne drsijo pa še debele so kake 2-3cm samo:

user posted image

< Sporočilo je popravil Otika -- 7.2.2010 13:36:48 >

clock-img

07.02.2010, 16:02

clock-img

melanija

pencil-img

934

Sva tudi midva razmišljala da bi dala les - bankirai samo so naju malo ustrašili da se rad uviva.

Rija a lahko napišeš če ste imeli kaj problemov z lesom, ali se je kaj uvival, kaj pa poškodbe, če ti kaj težjega pade?

clock-img

07.02.2010, 16:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

07.02.2010, 17:05

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: melanija

Sva tudi midva razmišljala da bi dala les - bankirai samo so naju malo ustrašili da se rad uviva.

Rija a lahko napišeš če ste imeli kaj problemov z lesom, ali se je kaj uvival, kaj pa poškodbe, če ti kaj težjega pade?

Zaenkrat nobenih problemov. Je pa res, da naš ni na direktni sončni pripeki. Je edino fajn posivel.

...vox populi...

clock-img

09.02.2010, 06:02

clock-img

Antilopa

pencil-img

1565

Poleg bangkirai-ja obstaja še mnogo drugih vrst lesa za terase... Ipe/lapacho, Teak, Merbau, Cumaru, Masaranduba, Kempas,... Je pa vse odvisno od želja in debeline denarnice user posted image

Moja sestra ima Merbau in je tudi zelo zadovoljna, čeprav od začetka spušča barvo, ampak je to za to vrsto lesa čisto normano. Midva bova imela tudi les, samo še ne vem katerega, ker se s tem ukvarja moj, saj je to njegova profesija. Jaz bom samo dala zeleno luč user posted image user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

clock-img

09.02.2010, 13:27

clock-img

Anonimen

Kaj pa tole: http://www.termotom.si/index.php?id=17 Men ful fajn izgleda pa še ni tolko občutljiva zadeva kot les, izgleda pa isto.

clock-img

10.02.2010, 14:25

clock-img

Senčka

pencil-img

17

Vsak les se po določenem času začne napenjat in spreminjat. Lahko ga še tako zaščitiš pa bo prav tako spremenjen. Če je terasa izpostavljena soncu potem raje razmislite o katerem drugem materialu, če vam je pa siv les všeč, ga pa dajte.

clock-img

23.02.2010, 07:44

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Jaz pa še ne vem - najprej sva mislila les, ampak so eni rekli, da se spodaj rada nabira golazen user posted image pa še pri gozdu smo. Drugi minus je to, da če je to dvignjeno od tal, je pri nas malo problem, ker imamo v družini paraplegika. BTW - a ga je res traba vsak dan močit, da se ne posuši?

Druga varianta so iste ploščice oziroma kamen kot v kuhinji, samo da je za zunaj in je malo hrapav. Je pa zelo zelo svetle bež barve in se že vidim, kako bom čistila, če se bo sploh dalo. Sploh me je pa strah, ker ta kamen res ni ravno debel, da ne poči.

clock-img

23.02.2010, 08:11

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Počasi zaključujemo glavna gradbena dela na terasi. Zdaj pa sem se znajdla pred dilemo, kaj položit oz. s kom obložit teraso. Ploščic ne bi ker je velik riziko na kakšno kvaliteto naletiš - jih ne bi čez eno leto metala ven. Smo pa na Primorskem, kjer je poleti izredna vročina in terasa bo večino dneva na žgočem soncu razen dela kjer bo pokrita.
Tlakovci odpadejo ker so previsoki (od 6cm naprej).

Kaj naj uporabiva? Ima kdo kakšno idejo?

Glede na to , da si na primorskem , absolutno kamen. Recimo PORFIDO

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

25.02.2010, 10:59

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

tud mi imamo porfido, se super obnese. res je mal dražja kot prane plošče k je mal več dela za postavit. smo pa tud mi na primorskem in v naravi. pa zelo lepo zgleda ( vsaj meni)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem