cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Uporaba stajice

clock-img

02.06.2008, 15:22

clock-img

rokapi

pencil-img

168

Zanima me, ali ste pri dvojčkih uporabljale kakšno posebno stajico? Imamo dva sončka in me zanima, kako bo s tem. Nisem namreč zasledila posebne stajice za dva. Se mi pa zdi, da bi bila "klasična" kar malo majhna za 2 otročka.

clock-img

02.06.2008, 20:06

clock-img

sandra123

pencil-img

1621

Rokapi...moja kolegica ima stajico za dvojčka, ki jo bo jaz podedovala, ampak nimam pojma, kje jo je nabavila, jo vprašam in ti poročam user posted image

Lp, Sandra

clock-img

03.06.2008, 08:34

clock-img

rokapi

pencil-img

168

sandra123, vesela bom vsake informacije - kot je npr. ali je lesena, kakšne dimenzije je, kje se jo da nabaviti, cena ... hvala že vnaprej. 

clock-img

03.06.2008, 14:53

clock-img

sandra123

pencil-img

1621

Rokapi, kot sem obljubila, ti sporočam, da je kolegica kupila stajico za dvojčka v Baby centru, cene se pa žal ne spomni (pred 2.leti jo je nabavila)...user posted image Sicer je pa ti še kar nekaj časa ne boš potrebovala, tako, da še malo počakaj z nakupomuser posted image

Lp, Sandra

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem