cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Umivanje obrazka in koliko čaja

clock-img

08.09.2004, 17:26

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Povejte mi prosim, kako dojenčkom umivate obrazke? In kolikokrat dnevno? Kaj pa usteca? Meni je na pediatriji sestra predlagala, da kar z vlažno gobico podrgnem po dlesnih, patronažna pa mi je svetovala, da ji sploh ne čistim ustk. Kaj pa ve mislite:zmeden:

Pa še to: koliko čaja dnevno popijejo vaši trimesečniki, hranjeni s prilagojenim mlekom?

Hvala in pa, pa:zajcek::zajcek:!!

clock-img

08.09.2004, 19:17

clock-img

dory

pencil-img

8852

Obrazek mu umijem zjutraj, pred opoldanskim spanjem in zvecer pred nocnim spanjem, potem pa lepo namazem s kremico, da je koza mehka..

Nas je pri treh mesecih spil priblizno 100-200ml tekocine, tudi sedaj pri stirih ni izjeme :)...pa prav tako popapca svoj obrok...:)

clock-img

08.09.2004, 22:08

clock-img

ajf

pencil-img

116

jaz ji nisem nikoli umivala ustne votline
obraz sem ji umivala z mokro vato - zjutraj, mogoče se zvečer, zdaj pa kar pod pipo
čaja je takrat spila 100-200ml, en dan več, drugi manj

clock-img

09.09.2004, 01:28

clock-img

mala Zala

pencil-img

458

Hvala vsem za odgovore. Blanka, Trboveljčanka? Morda se poznava:)!

LP:zajcek:!

clock-img

09.09.2004, 02:19

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Hoj,

glede čaja...zakaj nekateri pravijo, da naj bi cca. do 6 meseca otroku zadostovalo- kar se tekočine tiče- samo materino oz. adaptirano mleko?
To se mi zdi čudno...jaz bi bila žejna, hm(-:

Pa še to: kateri čaj? Hippov? Domač? Se splača kupiti Hippiov čaj za novorojenčke?
Spomnim se, ko je mene mami kot majhno deklico 'poskusila navaditi', da bi vsak večer spila skodelico navadnega Bebe čaja, brez sladkorja...bljak. Seveda ji nikoli ni uspelo.

Aja, pa še to: Hippovi čaji imajo dodan sladkor- kaj to ne vpliva slabo na rastoče zobke? Otročkom potem očistite usta ali kako?

Mogoče je bilo kakšno vprašanje tudi čudno, ampak res mi ni jasno((-:

clock-img

09.09.2004, 08:17

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ne Annny ze dolgo ni vec pravilo, da naj bi dojeni vso potrebno kolicino tekocine pridobili od mamice...otrocku moras ponudit tekocino...ce jo bo rabil bo ze pil...

Mi imamo hippove instant caje..so zelo dobri..no in pri stirih mesecih se nimamo zobkov, zato se ne skodujejo..delam pa malo manj sladke pa je :)

papa,teja

clock-img

09.09.2004, 11:00

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Teja. ,hvala(-:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem