writing-img

Umetne zlate ribice

clock-img

18.02.2015, 15:26

clock-img

honey

pencil-img

2567

Upam, da mi bo znal kdo pomagat. Iščem umetne zlate ribice, najraje iz kakšne gume ali plastike, da bi bile čimbolj realistične. Sodelavko hecamo, da bo za r.d. dobila avkarij z zlatimi ribicami in bi ji radi pripravili malo heca. Na ebayu sem jih sicer videla, ampak bo predolgo trajalo, da mi jih dostavijo - rabim jih namreč do 27.2. Mogoče kdo ve, kje bi se jih lahko kupilo?

clock-img

26.02.2015, 12:48

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

V Pikapolonici imaš robofish... zgledajo original (če odšteješ žive barve) plavajo, kot prave.. res pa je, da za ceno ene te, dobiš že nekaj pravih.

clock-img

27.02.2015, 15:39

clock-img

honey

pencil-img

2567

Dreamhorse, hvala za odgovor. Ja, sem že videla te robofishe, ampak glede na to, da naj bi bil to hec, se mi zdi absolutno predrago. Tudi v Mr. Peta sem šla gledat in imajo neko ribo, ki jo lahko v akvarij prilimaš s priseskom, ampak je 15 EUR user posted image Ne, pravih pa nikakor ne bom kupovala, ker vem, da jih ne mara in potem nimam kam z njimi. Mogoče do torka še pogruntam kakšno stvar, drugače jih pa pač ne bo dobila user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem