cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Umag - Kanegra

clock-img

17.02.2006, 14:05

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Je bil že kdo tam? Kako je bilo? Mi se bomo verjetno letos odpravili tja. Hvala

clock-img

17.02.2006, 14:16

clock-img

total

pencil-img

4453

Ja,med prvomajskimi 2x,lepo je.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

17.02.2006, 16:03

clock-img

mačica

pencil-img

85

Bili v hotelu Sol Aurora in je perfektno. Ta mala je bla stara malo manj kot 1 leto in najbolj ji je bil všeč vlakec, ki je vozil do Umaga, ki jo je tud vedno uspaval...
Če nebi tolk cene podražil bi šli še tja...
Lp
Mačica

clock-img

17.02.2006, 18:19

clock-img

ona

pencil-img

3685

Mi smo bili predlani,samo ni bilo še našeuser posted image  z nami,je pa plaža super!Bili smo v Stela-marisu oz. v apartmajih se mi zdi da od hotelov Istra ali Istria,veš,da se ne spomnim več imena.Smo imeli apartma s klimo in je super vse novo!Res pa je,da so cene previsoke in moram prav pogledat kako je za letos,ker bi se spet odpravili tja!user posted image ,saj je fajn za otroke!

clock-img

17.02.2006, 19:02

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Hvala za odgovore. Mi bomo šli kar v Apartamje, ker mi z dvema malima otrokoma ni v hotel za hodit.

clock-img

18.02.2006, 23:16

clock-img

mikina

pencil-img

240

Mi smo bili par let nazaj. Zelo lepo. Je pa to samo apartmajsko naselje ni hotelov. Od Umaga je tudi oddaljeno, kar nekaj kilometrov. Mi smo hodili z avtom, ker druge povezave ni. No ja mohoče avtobus. Je pa skoraj tako daleč kot do Portoroža. 

clock-img

19.02.2006, 08:17

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ja, od Umaga bi naj bilo oddaljeno 10 km. Nič hudega bomo se kar tam sprehajali, trgovino imajo, restavracije tudi, drugega pa tako ali tako ne rabimo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem