cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

UZ

clock-img

29.09.2004, 07:10

clock-img

maya1

pencil-img

325

včeraj sem bila na UZ in je tko lepo pokazal lulčija, tako, da bomo tudi v drugo povili fanteka.
punce, mata kakšen predlo glede imen,prosim. jaz se nič pametnega ne spomnim.
lepo se imejte.:sloncek::sloncek:
maya1
:bravo::bravo:

clock-img

29.09.2004, 07:14

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

cestitam za fantka...meni osebno je zelo vsec ime Enej...

papa,srecno:rozica:

clock-img

29.09.2004, 08:06

clock-img

dory

pencil-img

8852

Hehe superca...cestitam....si predstavljam veselje...meni osebno je lepo ime Anej :)

clock-img

29.09.2004, 10:32

clock-img

Anonimen

Meni je pa Vito ali Vitan všeč.

clock-img

29.09.2004, 12:23

clock-img

Anonimen

Fantka boste imeli praviš. Vseeno vzemi malo z rezervo. Moja mami je bila tudi prepričana, da bom jaz 100% fantek. Pa sem se rodila deklica. Ups. Potem pa reče ginekolog: morda je bil pa le prstek na tistem mestu, ko bi moral biti lulček ;)
Še dobro, da sta imela starša inovativno idejo za izbiro imena. Fantek: Andrej, punčka: Andreja.

Imam pa eno neverjetno spletno stran polno imen zate. Malo si jo poglej in verjamem, da boš našla pravo ime za tvoje bitje:

http://www.babynamesworld.com/

Pa lp iz sončne obale :metulj:

clock-img

29.09.2004, 12:29

clock-img

maya1

pencil-img

325

UnderEja!
jaz bi zelo rada vzela za rezervo, ker sem si zelo želela punčko, vendar je blo na ekranu lepo vidni dve jajčki in lulči, pa še slikco mi je dal, tako, da imam dokaz.
lp
maya1

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem