cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Užitki za dušo pred porodom

clock-img

05.09.2005, 04:35

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Kmalu se nam približuje PDP in potem bo konec o razmišljanju, kaj lahko storim zase (vsajk za nekaj časa). Imate kakšne posebne ideje, kaj bi še rade doživele preden boste (spet)skrbele za malo štručko.

Nekih full izletov res ni možno, kaj sproščujočega bi pa vseeno pasalo. Ne vem kako je kaj priporočljiva masaža (ti tak pol telesa ne more premasirat), pa kopanje eni full odsvetujejo,....

Zdi se mi, da se mi bo pol po vsem kolcalo, zdaj pa se kar ne morem spravit v moving,...

Ideje na plan

clock-img

05.09.2005, 06:12

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ti si kar naredi kopel, ali pa pojdi plavat v bazen. Jaz sem si še nekaj ur pred porodom naredila kopel in fajn uživala. Drugače pa zapreži dragega in naj te on mal pomasira....vsaj noge, če ne kaj več. pa pomuckajta se....to ne škodi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem