cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tulipani v koritih na okenskih policah?

clock-img

27.10.2007, 19:53

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Kaj menite o tem? Je to sploh izvedljivo? Cebulice bi v tem casu posadila v korita, da bi spomladi prisle ven. Hmmm? ;)

Gospa sem.

clock-img

27.10.2007, 20:14

clock-img

noe

pencil-img

982

Po moje bi šlo, sej narcise pa žafranie pa sadijo tako.Če ne pa letos kar poiskus eno korito, pa boš vidla.

clock-img

27.10.2007, 20:17

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

jaz mislim, da je možno, v naši ulici je imela ravno to pomlad ena gospa polna korita tulipanov....

saj čebulice v gredicah tudi jeseni posadiš, samo da ne bojo preveč na suhem...

clock-img

27.10.2007, 20:20

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

To pomeni, da jih posadim in pustim tako na oknih, ali jih lahko imam spravljene posajene na sobni temperaturi.. A katera ve, ce morajo pomrznit, da potem zrastejo al morajo biti samo dovolj zgodaj posajeni?

Gospa sem.

clock-img

27.10.2007, 20:23

clock-img

NEVA-1

pencil-img

487

na sobni temp. znajo kar kmalu ven pokukat, meni na sonči legi že februarja, če ni snega, ven začnejo kukat, če pa morjo pomrznit pa ne bi vedla

clock-img

27.10.2007, 20:55

clock-img

noe

pencil-img

982

Ne smejo pomrznit

clock-img

27.10.2007, 21:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

27.10.2007, 21:31

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

Lani sem imela v koritih na balkonu, na oknih in pri vhodnih vratih: tulipane, narcise, teloh, zvončke, hiacinte in krokuse. Celo zimo sem jih imelav zavetju  na balkonu pokrite s staro rjuho (bolj zaradi mačkov ter vetra). Spomladi je vse zelo lepo cvetelo.
Letos sem čebulčke posadila kar med resje - lani sem imela to le v dveh koritih in je bilo čudovito.

clock-img

27.10.2007, 21:33

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

IZVIRNO SPOROČILO: Anuška79

Lani sem imela v koritih na balkonu, na oknih in pri vhodnih vratih: tulipane, narcise, teloh, zvončke, hiacinte in krokuse. Celo zimo sem jih imelav zavetju  na balkonu pokrite s staro rjuho (bolj zaradi mačkov ter vetra). Spomladi je vse zelo lepo cvetelo.
Letos sem čebulčke posadila kar med resje - lani sem imela to le v dveh koritih in je bilo čudovito.

Ali mi lahko poveš prosim kdaj si jih posadila?

Hvala!

clock-img

27.10.2007, 22:48

clock-img

Anuška79

pencil-img

419

Mislim, da je bilo nekje okt - novembra. V bistvu sem jih sadila takrat, ko sem pospravljala poletno cvetje z okenskih polic.

clock-img

28.10.2007, 10:22

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

Mislim, da bi šlo-Posadi jih v korito, pa naj bojo zunaj, tam pa tam jih lahko malo zaliješ, ne jih dat na toplo, naj bodo prilagojeni na zunanjo temperaturo. Veliko uspeha!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem