cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tudi to se zgodi...

clock-img

24.08.2005, 15:52

clock-img

L&F&B

pencil-img

342

Cel teden sem nekaj sumila, tako blago so se pojavljali znani mi občutki. Ščemenje, napete prsi, rahla slabost. In zopet tista odmaknjena zasanjanost. Cel teden sem samo čutila, nič spraševala, potem pa sem se odločila, da hočem vedeti zagotovo. Test je bil pozitiven. Sreča in veselje sta bila tiha a enako velika kot prvič. Bitje je bilo ljubljeno, zaželeno, dobrodošlo, čeprav nenačrtovano. Molčala sem, to je bilo moje veselje, najina skrivnost. Kako lep teden je bil. Z enim otrokom ob sebi in drugim, ki je rastel v meni. Mirna, polna sreča. Pa je žal minilo. V nedeljo je bilo vsega konec. Krvavitev, čiščenje...Ne bom pisala o tem. Rada bi le to tu napisala. Rada sem te imela...in te bom nosila s seboj vse svoje življenje.:angel:

clock-img

24.08.2005, 15:55

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Žal mi je, za tvojega srčka :rozica:

clock-img

24.08.2005, 16:00

clock-img

upanje-upanje

pencil-img

40

Verjami,da čas naredi čudeže. Ni dolgo nazaj, ko sem bila v podobni siuaciji,razumem te kaj doživljaš.Žal mi je zate.:rozica:

clock-img

24.08.2005, 16:59

clock-img

Urša76

pencil-img

681

žal mi je...
zgodilo se je tudi meni. minilo je že kar nekaj časa, ampak še vedno se včasih spomnim. nikoli ne bom pozabila. in mislim, da je prav da ne pozabim.

drži se!
če se pa želiš pogovoriti, ni problema - tukaj sem.

u.

clock-img

24.08.2005, 17:05

clock-img

Anonimen

:(:(:(

clock-img

24.08.2005, 18:41

clock-img

Vrtnica1

pencil-img

465

tudi meni se je to zgodilo, poznam bolečino :((
drži se in pogumno naprej
v:rozica:

clock-img

24.08.2005, 19:32

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Tudi jaz vem, kako se počutiš in mi je zelo žal zate in za otročička. Drži se.:rozica:

clock-img

24.08.2005, 19:38

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Vem kako čutiš, tudi jaz sem rabila kar nekaj časa, čeprav se mi je to zgodilo bolj zgodaj. Bil je tako zelo željen in tako.

Pa imam sedaj doma dva krasna fantka;).

Boš videla, kmalu se boš lahko spet smejala veseli novički.

Drži se:rozica:,

pa-pa Mina1

clock-img

25.08.2005, 08:04

clock-img

majamo

pencil-img

191

Kako je to težko vem. Tudi meni so rekli, da je bolje tako kot pa da bi bilo kaj narobe. Je pa težko, preden preboliš, ampak je s časom lažje. Drži se.

clock-img

25.08.2005, 10:57

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Preveč nas je, ki vemo kako boli.
Drži se :rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem