cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tudi jaz sem dodala album

clock-img

22.02.2006, 08:28

clock-img

jana30

pencil-img

233

...ampsk lansko leto ni bilo najboljše za moje rožice...je bil dež pa še user posted image smo dobili in ni bilo toliko časa.
Je pa vse bolj po domače, ker mi pač na deželi živimo in je temu primeren tudi stil.

Carpe diem !

clock-img

22.02.2006, 16:04

clock-img

Anonimen

Jana, zelo lepo, pa tudi potruditi si se morala zelo za vse oblikovanje.
A sem prav videla, da so na eni gredici encijani? Samo oni so lahko tako močno modre barve.
Pa kak lep grm srčkov... se vidi, da imate dovolj dežja!

clock-img

22.02.2006, 16:13

clock-img

jana30

pencil-img

233

Sem komaj čakala na kak komentaruser posted image .Selena tam pa so encijani in to vsako leto lepši in cvetijo mi spomladi in pozno poleti.TVOJ vrt pa je fenomenalen, takega bi imela jaz, če bi imela svojo hišo.
Lani sem imela tudi jaz polno ricinusov, kako lepo so mi uspevali.Tudi letos jih nasadim.

Carpe diem !

clock-img

22.02.2006, 16:34

clock-img

Anonimen

Tudi pri meni je ricinus naredil ogromen grm, ga bom tudi jaz še dodala v poletno zasaditev. Je pa pri nas problem, ker mi ga polomi burja ali tramontana pa tudi večino ostalih rastlin. Če ne bi bilo tega hudiča - ja, tudi poleti zapiha - bi bile rastline v koritih ogromne.

Jaz si encijanov ne upam dat v zemljo, škoda rožic, ker bi itak šli.
Je že tako, da vsak občuduje rastline, ki mu ne rastejo. user posted image  

clock-img

23.02.2006, 20:43

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

no, jana, še jaz pohvalim tvoj vrt. je res prelep videti. kaj bi jaz dala, da bi lahko imela "tapravi" vrt. ampak, kdor z malim ni zadovoljen...velikega nikoli ne bo imel;)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

25.02.2006, 18:22

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Jana, res imaš lep vrt. user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da bom tud jaz imela nekoč svoj vrt.user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem