IZVIRNO SPOROČILO: LARA
no js v tvojem primeru absolutno ne bi rihtala oba na enkrat. js bi najprej vrgla ven tavelzga in ga zrihtala do konca. naj mlek popije v pojstli al pa še boljš, najprej naj gre lulat, oblečt - pol pa za nagrado pitje mleka pred tvjem. če se tamau medtem zbudi lahko sam popije tačas mleko vp ostelji ko ti rihtaš tavelzga. ko je zrihtan tavelik pa zrihtaš še tamauga. vse rukzake in torbe ti ni treba vlečt naenkrat. najprej pel dol tamale in jih zapni v avto pol pa let gor iskat torbe. al pa orbe prštimej že zvečer v avto al pa saj zraven vhoda. mislm da si vse preveč kompliciraš!
Lara, zase mislim, da hudo malo kompliciram, posebej od kar imamo dva vražička doma. Ampak določene stravi pač "zakomplicirata" tamaladva, ki se ju ne da premaknt.
Ta večjega ne prepričam, da bi pil mleko v postelji, pa če se na glavo postavim, al pa da gre najprej lulat in se oblečt, potem pa dobi mleko. Ni šans, se mi bo začel po trepalnicah metat. On ima svojo rutino in če mu skušaš kaj spremenit, je vse samo slabš. Sej v osnovi mi ta potek kar ustreza in imam organizirano kdaj in kako koga urihtam. Ampak iz tira me sprav, ko je treba eno uro sedet na kahli, pa ko se noče oblečt, pa ko se mi tamali dere in se me drži ko klop,...
Pa če bi mu dala mleko za spit šele ko bi se že oblekel, bi se itak cel posvinjal, ker se mu ponavadi vse po bradi dol cedi, pa ne bi nič s tem nardil.
Aja, ruzake sem si pa začela že zvečer v avto nosit, ja. Sem tudi pogruntala, da je lažje.
Danes pa sem spet dobre volje, ker sta bila res hudo pridna
Upam, da ne hvalim prehitro.
(Elizabeth Stone)