IZVIRNO SPOROČILO: LARA
ja pač reagiraš pr vsaki stvari isto. trapasto se mi pa zdi prepovedovat neki samo na inad da kontriraš otroku. vsaj pr seb sem opazila, da bi velikirat lahko pustila da nardi željeno, ampak v nekem momentu izstrelim ne včasih res brez potrebe. ampak če rečeš ne (ali pač nekaj zahtevaš) potem morš pri tem vztrajat in ne popuščat. čeprov je mogoče nesmiselno, pa rečeš ne zdej kuj kasneje pa lahko. kasneje je lahko že ečz 5 minut.
ampak pri oblačenju, umivanju, kopanju in takih zadevah pa nema trte mrte
Ja,Lara,tole je čist tko.Tud jaz sem sebe dobila pri temu,da sem govorila,NE,tega pa ne,pa bi bla čist ista figa,če bi to nardila,pa še mir bi bil pr hiš.
Je pa res,da se mi zdi,da sem se tega tud od tamale navadla.Ona trmari ,se dere ko sraka in ponavlja eno in isto v nedogled.
Nap.Ker bi se vsak dan kopala(namakala),se punta zmeram,ko jaz rečem,"dons se bomo pa samo tuširale."
Ravno včeraj je blo tko."nočem se tuširat",je vpila prej,cel tuširanje,pa pol ,k je bla že v pižami.Sploh ni porajtala,da je že mimo,kr drla se je,čist avtomatsko.
Pa to ni blo prvič.
Vglavnem ,če bi imela še kako dete,bi prosila,da proti trmi izumijo cepivo,pa bi blo .