cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Trgovina chicco

clock-img

08.09.2004, 09:43

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Mene pa zanima, kje v Ljubljani ali okolici je trgovina Chicco???

Ljubljančanke prosim za pomoč :rozica:

clock-img

08.09.2004, 09:53

clock-img

tiha

pencil-img

118

V centru Lj. na Wolfovi 10.
Na Karlovški 1 (pri Šentjakobski cerkvi) je pa njihova Outlet trgovina.

clock-img

08.09.2004, 09:55

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

V Ljubljani je na Wolfovi, to je če greš s Tromostovja prvo ulico desno proti parku. Težko kiksneš.

clock-img

08.09.2004, 09:56

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Outlet, a res? A se splača it pogledat?

clock-img

08.09.2004, 10:14

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

če se pelješ mimo Name in zaviješ potlej namesto proti Maxiju proti tromostovju se pravi desno ne moreš zgrešiti.

Je na levi strani. samo ne vem če nimajo samo oblačil tam. Drugače maš pa eno v trbižu.:)-:)-(mogoče ti je bližje)

clock-img

08.09.2004, 10:29

clock-img

tiha

pencil-img

118

Jančika, ne vem, ker še nisem šla pogledat, obstaja pa že kar nekaj časa.

clock-img

08.09.2004, 10:45

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Ojla, v tej trgovini se mi je zdelo dokaj drago..pa še ena trgovka (mlada punca, ki ne ve kaj dosti, če jo kaj vprašaš) je tam, ki stalno skače za tabo (neprijetno, težko kaj pogledaš in izbereš v miru, sploh pa kake oblekice). Skratka- moj občutek tam je bil slab, sem šla prvič in zadnjič(-:

clock-img

08.09.2004, 10:47

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Aja, imajo pa oblačila (nič posebnega, npr. v Baby Centru je precej več izbire) in kup Chicco vozičkov (ki so v primerjavi z Avstrijo nesramno dragi..)- kaj drugega pa niti nisem videla,..tam sem bila junija.

clock-img

08.09.2004, 11:39

clock-img

Teja...

pencil-img

12

Ali morda katera ve, ali obstaja kakšna Chiccova trgovina tudi v Mariboru ali okolici?

Lep dan!!!:sloncek:

clock-img

08.09.2004, 13:51

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

V Mariboru je nekoč bila, pa so jo zaprli :(
V Ljubljani je pa resnično ena zoprna mlada trgovka. Smo bili dvakrat, pa ne gremo več.

clock-img

08.09.2004, 14:26

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

Punce hvala za odgovore, drugač pa jest potrebujem samo ene rezervne dele pa me zanima kje je trgovina k se mi zdi da bi tam najhitrej dobila

clock-img

08.09.2004, 15:45

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

V Celju je v Celeia Parku. Imajo vse, opremo in oblekice, pa ful so prijazne trgovke. Midva sva tam kupila voziček (ki je bil mimogrede takrat cenejši kot v Toysu, preverjeno, sem šla sama gledat) in so nama pustili, da sva šla sprobat, če paše v prtljažnik. Z vozičkom pa sva tudi zadovoljna.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem