cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tresenje rok

clock-img

25.01.2013, 10:56

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Zanima me, kaj je vzrok temu in ali se da to nadlogo kako odpraviti oz. ublažiti? Očetu so se že prej tresle roke, zdj se mu pa še bolj, odkar ga je kap.

clock-img

26.01.2013, 17:17

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Verjetno je več možnih vzrokov. Jaz sem poznala v življenju samo dva, k so se jim roke tresle in sta imela oba Parkinskonovo bolezen. Tako, da če ne veste vzroka zakaj se mu tresejo bi šla k osebnemu zdravniku.

clock-img

27.01.2013, 06:53

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Poznam eno osebo, ki so se ji po možganski kapi začele trest roke in se ji še vedno. Ni nehalo, ne zmanjšalo, pa je že tega skoraj 20 let. Kap bi lahko poslabšala zadevo, ampak zakaj so se mu od prej tresle pa je vprašanje.

clock-img

27.01.2013, 08:11

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Prej so se mu malo tresle, zdej se mu pa fjst....ma pa še kup ene bolezni na sebi, od putike, sladkorne, pritiska, prostata....bogi je...:(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem