cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tresenje nogice

clock-img

10.09.2009, 13:13

clock-img

janja.k

pencil-img

98

Naš dojenček je star 1 mesec. Večkrat nadan (med pretegovanjem... ) se mi potrese ena nogica (ne vedno ista). Zanima me, če ima katera podobne izkušnje. Zaka je to? Zdravnica je rekla, da če bi se simetrično tresle obe nogice al pa obe rokice - bi mogel za 2 dni na pregled v bolnico, kjer bi nekaj snemale (menda dihanje...). Ali katera ve kaj o tem. Kakšne težave se s tem ugotaljajo.

Hvala in LP

clock-img

10.09.2009, 13:27

clock-img

baby22

pencil-img

198

pozdravljena, naš malček je tudi šel na snemanje...možganov...nekaj takega...v pediatrično kliniko...tam je bil 24 ur...naslednji dan smo ga že prišli iskat user posted image ...ampak naš user posted image se je občasno cel zatresel...kot da bi ga zmrazilo... pri našemuser posted image so rekli da je možno da ima cerebralno paralizo...al pa kakšen sindrom...vendar niso nič ugotovili...na srečo... bil je pa star mislim da 2 mes.ko so ga poslali na snemanje... ugotavljajo pa reakcijo možganov takrat ko se zatrese... sedaj je star že tri leta in se mu to ne ponavlja že od dopolnjenega  1 leta...mislim...nisem čisto prepričana... al pa je \e malo prej prenehalo...
mislim da ne moreš nič izgubiti, če ga pelješ na pregled...lahko se samo pomiriš, ko ti povejo da ni nič narobe...
upam da se bo vse super izteklo...user posted image sporoči...
l.p.

< Sporočilo je popravil baby22 -- 10.9.2009 13:29:30 >

UŽIVAJTE & IMEJTE SE ZELO, ZELO RADI S SVOJIMI SONČKI!!!

clock-img

10.09.2009, 13:29

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

čim več ga opazuj lahko si zapisuješ kolikokrat na dan se strese, kako diha....in obišči P

clock-img

10.09.2009, 14:11

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Pri našem se je isto dogajalo in nas je že kar skrbelo, kaj je to, zato sem na posvetovalnici na to opozorila pediatra, pa je rekel, da ni to nič takega - da so samo neki tremorji. Med 2. in 3. mesecem je pa pojav izginil sam od sebe in z našim dojenčkom je zdaj videti vse v redu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem