cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Trajna

clock-img

17.03.2007, 21:06

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Sprva sem bila rjavolaska-naravna, potem se bila blondinka, sedaj pa se spet barvam na rjavo (3 mesece). Si lahko dam delat trajno, ali bi bilo kaj narobe, glede na to,da sem bla blond, pa rjava??

clock-img

17.03.2007, 21:34

clock-img

Anonimen

Nima bit kaj narobe, samo ne smeš obojega naenkrat dat delat. Sicer ti pa nobena frizerka ne bi tega naredila. Mislim, da mora vsaj 14 dni minit med barvanjem in trajno. Daj preveri pri nekomu, ki se spozna. A barvaš se sama?

clock-img

17.03.2007, 21:40

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

odvisno, meni je pri spiralni trajni rekla frizerka, da ne smejo biti pobarvani. Sem pa zadnjič dala volumen-trajno na že barvane lase in je vse ok -  niso mi izpadli ali pa kaj podobnega user posted image

clock-img

17.03.2007, 23:10

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Obojega hkrati ne smeš , v 14 dnevnem razmaku pa ja.user posted image

clock-img

19.03.2007, 14:33

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Hmnja...meni je frizerka naredila trajno...čez en mesec pa še pramena (blond). Sej je bilo Ok, ampak lase sem imela totalno uničene...od tega je že skoraj leto in pol, pa se še vedno poznauser posted image

Sploh pa trajne ne priporočajo več, ker preveč uniči lase...Moja (nova) frizerka pravi, da je toliko drugih kombinacij in možnosti, da trajno dela res samo na hudo željo stranke.

Jaz zase vem, da si je ne dam nikolik več delat.

---------------------------------------

---------------------------------------

clock-img

19.03.2007, 14:45

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Kot so rekle predhodnice: vsaj 14 dni mora biti med barvanjem in trajno, pa frizerka mora zaradi preparatov vedeti, da si pobarvana.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem