cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Total TV

clock-img

16.03.2012, 14:13

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Mene pa zanima kako ste zadovolne z TOTAL TV?
A imajo internet tudi?

Sedaj sem pri telemahu pa razen da en kup plačam nimam nič za gledat.

clock-img

16.03.2012, 15:55

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

A nima nobena?user posted image

clock-img

16.03.2012, 16:10

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Mi ga imamo. Osnovnega brez dodatkov. Glede na to, da zelo malo gledamo TV, nam zadostuje. Kakšnih posebnih motenj ni. Opisi - vsebine v napovedniku so nikakve. Manjka nam kakšen otroški program. Disney ima v glavnem same serije za pubertetnike. Za poneumljanje.
Veliko je srbskih programov. Manjkajo pa mi hrvaški.
Vzeli smo ga, ker pač ni bilo druge možnosti.

clock-img

16.03.2012, 18:29

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Mi ga imamo - osnovnega in smo zadovoljni, ampak sem prej doma imela telemach in sem bila tudi zadovoljna.
Res pa je, da gledamo res malo televizijo.

Če s telemachom nisi zadovoljna najbrž tudi s totalom ne boš, saj je večina programov enakih (slovenski) ali podobnih. Edino neki športni programi vem da so različni...
Kaj pa bi ti gledala?

clock-img

16.03.2012, 18:38

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

Mi ga imamo - osnovnega in smo zadovoljni, ampak sem prej doma imela telemach in sem bila tudi zadovoljna.

Če s telemachom nisi zadovoljna najbrž tudi s totalom ne boš, saj je večina programov enakih (slovenski) ali podobnih. Edino neki športni programi vem da so različni...
Kaj pa bi ti gledala?

Mislim nisem zadovolna to je bl s ceno k total Tv je bistveno cenejši imaš pa kot sam praviš skoraj enake programe.

clock-img

16.03.2012, 19:26

clock-img

danyy

pencil-img

558

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

Kaj pa bi ti gledala?

Mislim nisem zadovolna to je bl s ceno k total Tv je bistveno cenejši imaš pa kot sam praviš skoraj enake programe.

Mi imamo Total TV, smo zadovoljni oz.moramo bit, ker druge možnosti nimamo. Interneta njihovega nimamo.

clock-img

19.03.2012, 22:47

clock-img

Mimona29

pencil-img

187

hm nimam ga ,,, kje se ga pa dobi?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem