cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tosama Domžale

clock-img

01.09.2004, 15:34

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Pozdravljene punce!

V petek se peljem skozi Domžale, pa me zanima ali se splača ustaviti v Tosami in nakupiti tetra plenice..so bolj poceni kot v DM?
Pa še to-ali je Tosama ob glavni cesti ali je treba kje zaviti?

LP, Tea&:duda:

clock-img

01.09.2004, 18:06

clock-img

Mandarin

pencil-img

96

Tosama je v Viru to je ob glavni (stari) cesti pred Domžalami. Ne vem po koliko so plenice, vsekakor običajno najdeš kakšno luštno, bolj poceni stvar. Jaz se skoraj vedno ustavim, kadar grem mimo.
lp

clock-img

01.09.2004, 22:24

clock-img

dolly

pencil-img

4

V Tosami stane 10 kom plenic okrog 3500 sit. Mislim da zna bit razlika v ceni okrog 1000 sit na paket - v Baby centru so po pribl. 4500 sit.

clock-img

02.09.2004, 07:39

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Tosama je na desni strani če se pelješ iz LJ-skozi domžale proti-CE po stari cesti. Ko prideš čisto na konec Domžal je tam Tosama. Trgovina je zraven vratarja v eni majhni hiški

Je pa tako ko sem jaz pred 7 in 4 leti kupovala za dojenčka je bilo tam vse 20% ceneje. Imajo pa vse od tetra plenic, brisačk, povijalnih pleničk, kompletkov8take kot jih imajo v porodnišnicah-samo lepše barve) in tud druge kompletke, poleg tega pa še vseo kozmetiko.

Se splača jet pogledat.

lp mala maja in :duda:

clock-img

02.09.2004, 13:58

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Hvala vam punce..jutri pa na lov za novimi stvarmi:)-

Lepo se mejte, pocartajte bebije in bušije9nebesa

LP, Tea&:duda:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem