cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Torta morska deklica

clock-img

03.12.2005, 12:00

clock-img

Anonimen

Ja, tokrat sem se pa spravila na malo težjo nalogo in naredila torto v obliki morske deklice. Pravzaprav sem jo samo okrasila, ker sem kupila že pečen biskvit.

Sprejemam vse komentarje, dobre in slabe. Poglejte v album.user posted image

clock-img

03.12.2005, 12:12

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Mnjammmmmmmmm....... tebi pa torte kar uspevajo Blacky, ko bom kako rabla te prosim za pomoč!!!

clock-img

03.12.2005, 15:05

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Ful lepo si jo okrasila!

Povej mi prosim, kakšna je cena, če v živilski šoli naročiš samo biskvit in med katerimi oblikmami lahko izbiraš?

lp

clock-img

03.12.2005, 20:28

clock-img

Anonimen

Uf, oblik imajo ogromno, okoli 20 različnih (srce, metulj, medo, knjiga, pol pa sem jih že pozabilauser posted image ). Bom vprašala od brata punco, ker hodi na to šolo, pa ti bom povedala še več.
Cena pa je tako, kolikor gramov ima pečen biskvit, toliko SIT stane. Moj je bil težek 1460 g in je stal 1460 SIT. Srček pa stane 800 SIT.

clock-img

06.12.2005, 13:26

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Ves kaj Blacky, prav nesramna si s temi slascicami user posted image . Nas sam rajcas tuki, jst sem celo luzo okrog racunalnika nardila user posted image user posted image

Jst predlagam, da organiziramo eno srecanje RRjevk in naj Blacky prnese vse te svoje torte in samrole....mnjam...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

06.12.2005, 22:52

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj boš šele sedaj naredila, ko se začenjajo praznični dnevi in nonstop nekaj pečem??? Kam se boš skrila ali boš prišla naokoli?user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2005, 09:46

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Bom sledila nosu in prisla do tebe, pa ti vse pojedla user posted image user posted image user posted image

Sem si pa za darilo zazelela une modelcke za samrole, k sem jih pri tebi v albumu vidla

Ti kr lepo peci, poslikaj in objavi...jst moram itak na dieto, ce ne bom jedla, bom pa vsaj slikce gledala

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem