cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Torej je najboljši...

clock-img

17.10.2004, 23:44

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Trip trap stolček. A je to un lesen? Zakaj pa ni un plastičen dober k je drag? Samo informativno vprašam. Sem opazila, da ste vse za trip trap (upam, da sem prov napisala) stolček.

clock-img

18.10.2004, 08:13

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Točno tako: TRIP TRAP:bravo: oz. ta-lesen, ultra stabilen. Res ne kopuj plastičnega, škoda denarja;)

Trip trap dobiš v KIKI, Celovec, pa v Schmidu (zelo dobre) in tudi v LJ v Slovenijalesu ni švoh.

pa-pa Mina1:nosecka: 22t (proti koncu)

clock-img

18.10.2004, 09:22

clock-img

Žiga

pencil-img

535

Hm... kolikor vem, se teh stolčkov na dobi več direkt v tovarni.
Jih Stokke-jevci šponajo, ker se to zdaj tudi pri nas prodaja, pa da se ne dela minusa (stolček je v Baby centru lani stal 22kSIT + cca. 5kSIT za varovalo...).

LP
Ž.

clock-img

18.10.2004, 18:17

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Saj trip trap stolček ni novost, mi smo ga že imeli pred več kot 17-imi leti doma, ko je bila moja sestrica majhna.:duda:
Cenejši tudi ni zardai tega, ker je lesen. Les je dražji od "plastike". Jaz imam PP Prima pappa, ker mi je pač bolj všeč pa bolj praktičen se mi zdi. Sicer pa je trip trap boljši zato, ker je dalj časa uporaben. Pravzaprav ga lahko uporabljaš vedno.
Meni se zdi za male dojenčke;) neprimeren, ker je pretrd za sedenje.
To je samo moje mnenje. Toda, če bi mi ga kdo podaril se ga ne bi branila. Je zelo kvalitetna zadeva.

:kuza:Toda tudi v PP ne dvomim!:kuza:

Kakorkoli se boš odločila bo pravilno. Ko smo bili mali smo sedeli na krilih pa smo tudi gor zrasli...hahaha!:sloncek:

clock-img

18.10.2004, 21:11

clock-img

kimi

pencil-img

3836

sedaj mi je pa žal da ga nisem v paketu vzela

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem