cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode

clock-img

24.02.2016, 23:10

clock-img

Jakec_K

pencil-img

10

zdaj ko sta najina 2 "tamala" nekoliko večja je stari 80 litrski bojler premalo za ogrevanje sanitarne vode. Z ženo razmišljava o nakupu toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode, najverjetneje 200 litrske. Prosiva za kakšen nasvet in pa seveda izkušnje, poraba,.... Pri sosedovih sva si ogledala eno in soseda pravi da je to super zadeva. Lp,

clock-img

29.09.2016, 23:31

clock-img

Jakec_K

pencil-img

10

A ima morda že kdo izkušnje z najemom toplotne črpalke tako kot ponuja podjetje Termo Shop?

clock-img

17.08.2017, 10:10

clock-img

robista

pencil-img

91

Težko res rečem kako je z najemom, odvisno koliko časa misliš živet v hiši, ker če gledaš na dolgi rok se ti potem spet ne splača. JE pa res, da mine kar nekaj časa, da se ti strošek toplotne črpalke povrne. Cenik je zelo različen. Nam so jo naredili tukaj http://www.instalacije-strus.si/toplotne-crpalke-cenik, kvalitetno in dokaj ugodno. Je pa res ponudnikov in znamk kar precej. Sam pa nisem nikoli razmišljal o najemu. Imaš pa tudi možnosti eko subvencije, tako da se je priporočljivo mogoče še prej glede tega malo pozanimat. pa srečno z nakupom ali najemom ;)

clock-img

06.11.2018, 11:52

clock-img

MCkovac

pencil-img

8

Jakec, verjetno sem že prepozen, pa vseeno mogoče komu drugemu prav pride.
Mi imamo že nekaj let toplotno črpalko pri Termoshopu. Vse b.p., moram res pohvalit njihove strokovnjake... montaža je bila hitra, pa tudi sicer so zelo prijazni in vedno pripravljeni odgvoriti na vsa vprašanja.

clock-img

20.12.2018, 12:21

clock-img

lola85 RR

pencil-img

101

Tudi jaz sem malo pozna, ampak mogoče pa še komu pride prav.
Mi imamo TČ tretje leto in smo izjemno zadovoljni. Vzeli smo LG, 9kW, ogreva pa 220m2 brez težav, poleti prijetno hladi, če si tako nastaviš, seveda (talno gretje povsod).
Montirali so nam izvajalci iz Ptuja, ki so nam v štartu tudi vse razložili. Ampak sva rabila dobro leto, da sva naštudirala optimalne nastavitve. Poleg tega sem se še vrgla v raziskavo kateri električni ponudnik je najcenejši in se vsako leto prestavimo k drugemu ponudnika, ali pa že med letom, če kje zasledim še ugodnejšo ceno.

clock-img

28.09.2020, 13:42

clock-img

mpritr1

pencil-img

170

Glede toplotne črpalke je tukaj ogromno zapisanega: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/toplotna-crpalka/toplotna-crpalka-cena-in-eko-sklad-subvencija/

Prednosti, slabosti, preverjeni ponudniki, pogosta vprašanja in odgovori, cene, izračuni, ...

Cheers!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem