cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Topfen Danone???

clock-img

11.04.2006, 23:57

clock-img

sjug

pencil-img

334

Naš malčko (8 m) je dobil izpuščaje po obrazu in tudi po glavici. Do sedaj ni imel težav z alergijami, ker je dojen in se šele bolj resno uvajava v gosto hrano. Zanima me, če ima katera podobno izkušnjo, oz. ali je lahko otrok alergičen samo na eno vrsto skutke. Namreč dan pred izbruhom izpuščajev, je jedel skuto Topfen od Danone. Že prej je pil Actimel, čisto malo po žlički, pa nisem nič opazila. Prosim za vaše mnenje oz. kako naj ga pretestiram. Aja, mleka mu jasno ne dajem. Hvala, S

Never Ever Give Up!

clock-img

12.04.2006, 07:08

clock-img

April

pencil-img

5459

Saj v topfnu je notri več drugega kot skute.  Raje mu daj navadno skuto s sadjem.

clock-img

12.04.2006, 17:34

clock-img

duda

pencil-img

30

Na pediatrični so me posebej opozorili na to in take skutke, ker imajo baje ogomno primerov, ko so otroci alergični nanje, kljub temu, da na druge stvari niso alergični... se pridružujem mnenju, da je notri marsikaj drugega poleg ''skute in sadja''...

clock-img

12.04.2006, 20:22

clock-img

sjug

pencil-img

334

user posted image Hvala punce! Krasne ste. Ma mož je jedel Topfen in ker mu je mali skoraj not padu, mu je pa dal. Saj jaz sem načeloma proti. No sedaj sem definitivno proti!

Never Ever Give Up!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem