cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

To pa je moja želja

clock-img

24.02.2007, 19:40

clock-img

Anonimen

user posted image

To so Manolovi čeclji, ki so imeli glavno vlogo v eni od epizod Seksa v mestu - The stolen shoe.

Za ceno ne sprašujte!

Nekega lepega dne jih bom imelauser posted image . Upam.

clock-img

24.02.2007, 19:44

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Od Blahnika...hm - nekaj tazga mogoče (ko bom tolk velikkkaaauser posted image )

user posted image

clock-img

24.02.2007, 19:48

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

user posted image

Tile so tut carski.

ampak to se res samo sanje

clock-img

24.02.2007, 19:52

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ampak da bi mogla izbirat - pa da bi dobla točno ene čevlje podarjene - bi si pa zbrala od Jimmy Choo

user posted image

Taprava velikost pete, lepa barva, fajn dodatki.

Cena : $795, sedaj so znižani na $472

clock-img

24.02.2007, 19:57

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Raho...pa še nekaj zate:

Manolo shoe blog

clock-img

24.02.2007, 20:03

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Pa če nisem zgrešila tvojga okusa Raho, bi ti sedlo tut kaj takega:

user posted image

clock-img

24.02.2007, 20:20

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

user posted image jaz tud melauser posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

24.02.2007, 20:21

clock-img

Anonimen

O te so pa zakon user posted image user posted image

clock-img

24.02.2007, 20:25

clock-img

Anonimen

Nehajte že s temi čevlji user posted image , se mi že dneve sline cedijo.

Naslednji vikend grem kar za Benetke, na čeveljce, namesto za Split.

clock-img

24.02.2007, 20:45

clock-img

Anonimen

Mičica, ne bit jezna name, da sem z vami začela deliti moj hobiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mislim, da bi bilo definitivno ceneje, če bi se vrgla v ribičijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

london_paris - definitivno oni od JC. Mega souser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa oni rdeči bi tudi še šli user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2007, 20:46

clock-img

Anonimen

Mislim, da bi bilo definitivno ceneje, če bi se vrgla v ribičijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vem, ne vem....čas je denar user posted image  user posted image  V ribičiji pa veš kolk ga gre user posted image

clock-img

24.02.2007, 22:22

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

Men so pa se vseen tele moje noname v avatarju lepse user posted image user posted image user posted image .

clock-img

24.02.2007, 22:26

clock-img

Anonimen

hmmmm..a samo js ne opazim nobene razlike med temi čevli pa med unimi iz jelota za 4 jurje?? user posted image

clock-img

24.02.2007, 22:48

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

hmmmm..a samo js ne opazim nobene razlike med temi čevli pa med unimi iz jelota za 4 jurje?? user posted image

Jaz pri nošenju čevljev iz jelota ali turba ali česa podobnega ali pa pri enih res dobrih usnjenih čevljih (tudi peko) opazim razliko v 20 minutah. Še posebej če hodim.

Enim je pač vseeno iz kakšnega materiala so čevlji, drugim pa ne.user posted image

clock-img

24.02.2007, 23:18

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Da ne bom nove teme odpirala in ker je ta ravno o čevljih, ki bi jih kdo imel, bom kar tukaj vprašala.
Koliko prbl. pridejo eni čevlji, če jih daš delati po naročilu oz. da ti naredijo kopijo enega modela? Gre pa za sandale, torej ni ravno gore usnja v igri. Pa če poznate kakšnega ugodnega izdelovalca.

< Sporočilo je popravil nejcko -- 24.2.2007 23:19:02 >

clock-img

24.02.2007, 23:42

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

nejcko, to je pa zelo različno. v LJ imaš Vodeba, ki je najbrž bolj v višjem cenovnem rangu, pa Butanogo in Lopatca (visoka cena). potem pa je čez cesto od LJ tržnice tudi en čevljar (ne vem več kako se mu reče), ta naj bi bil cenovno bolj ugoden. če pa ti bodo naredili dobro kopijo, je pa tudi odvisno od kopit, ki jih uporabljajo (pa ne konjskihuser posted image ). po moje občutku se cene gibljejo med bivših 10.000 in 30.000.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

25.02.2007, 09:32

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Iz prve roke ti lahko povem - Lopatec - 30tisoč ampak tut v 12cm petah hodiš kot v copatah user posted image user posted image ; jaz sem si jih dala delat po sili razmer.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem