cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tla v mali telovadnici

clock-img

11.12.2006, 19:19

clock-img

pika74

pencil-img

6782

V kleti imamo en neizkoriščen prostor...
Dobila sem idejo, da bi bila tam lahko ena mini telovadnica.

Zdaj pa ne vem, kaj naj dam po tleh? Trenutno imamo keramične ploščice, ki so zelo hladne za kakšno telovadbo.

Kaj svetujete?

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

11.12.2006, 19:28

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Ja v oš smo imeli po tleh parket. Sedaj na aerobiki pa imamo laminatuser posted image .

clock-img

11.12.2006, 19:49

clock-img

rija

pencil-img

15589

Moj si je dal itison. Čeprav ni prav fajn za čistit, ne drsi, pa če ti kakšna utež na tla pade, ostane ploščica cela. No, moj si je naredil spodaj še lesen podest, ker pač dela z malo težjimi utežmiuser posted image user posted image

Sicer pa se dobi ena prav posebna umetna masa, podobna trdi gumi, samo ni ravno poceni.

...vox populi...

clock-img

11.12.2006, 19:57

clock-img

GATA

pencil-img

550

Jaz bi dala topli pod, se mi pa zdi da je najbolj topel. No mogoče še kakšna pluta.

Odvisno koliko bi sploh radi finančno dali za tla, in kakšno telovadbo se bo izvajalo. Če bi recimo skakali s kolebnico na laminatu, bi se kar slišalo kot pa recimo na toplen podu. Če pa bo kakšno sobno kolo al pa orbitrek... pa mislim, da tud ploščice niso tok slabe...

clock-img

11.12.2006, 20:38

clock-img

Anonimen

Za skakanje mora  biti parket,  zaradi sklepov. Za ostalo pa po moje ni rpoblema, če je karkoli že.

clock-img

11.12.2006, 20:39

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Odvisno, za kaj vse bi uporabljali telovadnico. Če imate naprave za telovadit, potem ploščice lahko ostanejo, pač date tam, kjer bi moda kakšne vaje na tleh izvajala, na tla peno - dobiš na metre za kupit. Sice bi pa jaz raje kaj dala kar čez ploščice - topli pod, lesali pa parket, ke če padeš, je padec na ploščice malce pretrd.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

17.12.2006, 18:20

clock-img

pika74

pencil-img

6782

na tla peno - dobiš na metre za kupit

Kako se pa reče tej peni? A je to nekakšen armafleks al kaj? Da ne bom preveč čudno izpadla v štacuni, ko jo bom iskalauser posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem