cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tiste ki nameravate roditi v tujini

clock-img

07.09.2005, 17:32

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Zanima me koliko vas je takih, ki boste rodile v tujini, ali pa boste rodile doma in boste v tujini opravljale le preglede..

clock-img

07.09.2005, 17:33

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

pa se tole..kje v tujini?
LP

clock-img

07.09.2005, 19:46

clock-img

sicilija

pencil-img

32

Ciao
jaz sem porocena na Siciliji, o porodnisnici se se odlocam ali bo Palermo ali Cefalu. Sem v 4. mesecu. V resnici poznam samo bolnico v Petralia Sottana, ki se nahaja v Madonijah -hribi Bogu za hrbtom. Kljub temu je bila cista in kljub pomanjkanju personala so bili zaposleni prijazni. Zamerili so se mi s tem, ker sem na internetu brala da organizirajo predporodne tecaje dihanja, joge in ah in sploh - in potem od tega ni bilo NIC res!
Malo sem povprasala tudi glede epiduralne, pa niso prevec navduseni. Vem da so mnenja deljena, ma kolikor jo hvalijo se mi zdi, da so priviligirane tiste, ki rodijo v vecjih centrih kot so Rim, Milano ipd.

Me zanimajo drugi odgovori na to temo!

Pozdrav vsem!

clock-img

07.09.2005, 20:05

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

No jaz zivim v Milanu, tako da mislim, da ne bo tezav.
Daj mi se nekaj povej. A si tam zaposlena? Si zavarovana? Bos placevala za preglede?
Ker pri meni je zaposlen moz in jaz naj bi bila zavarovana preko njega.

clock-img

07.09.2005, 22:33

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Jaz sem rodila v Franciji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem