cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tiste, ki ste shujšale

clock-img

02.09.2008, 22:18

clock-img

onka

pencil-img

210

Prosim, se lahko javite tiste, ki ste shujšale, na kakšen način, koliko ste shujšale, koliko trdne volje je bilo potrebno vložiti itd.....Ste težo tudi obdržale?
Malo za vspodbudo bi prosila za kakšno zgodbo, naj jih bo čimveč user posted image

clock-img

03.09.2008, 08:06

clock-img

puncica

pencil-img

9847

shujšala po drugem porodu 5 kil s telovadbo in popolnoma spremenjenim načinom prehrane (vse belo zamenjano za polnozrnato, več zelenjave, več sadja, nič sladkarij, nič junk fooda, litre vode in nesladkanega čaja), malo pa je pomagal tudi Montignac - kombiniranje hrane.

Težo držim (nihanje +-1 kg) že cca 2 leti ampak še vedno telovadim in jem zdravo.

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

03.09.2008, 08:16

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

jaz sem še v fazi hujšanja, vendar sem od 7.1.08 shujšala že 19,5 kg. hujšam z montignacom in verjamem, da mi bo ciljno težo tudi uspelo zadržati, saj se bom vedno prehranjevala po montiju - ker to ni dieta ampak zdrav način prehranjevanja. najboljše je, da za razliko od ostalih diet, nisem nikoli lačna, pa še hujšamuser posted image

_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

03.09.2008, 08:23

clock-img

blaža

pencil-img

8795

jaz sem -9 kg z 90 dnevno ločevalno. Še samo dve kili in sem na mojih 57kg. Imam pred sabo še 25 dni hujšanja in zaključim z dijeto, nadaljujem z vzdrževanjem. To bo moj nov način prehranjevanja. Pri takih kombinacijah se odlično počutim.

clock-img

03.09.2008, 10:31

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

No pa da še jaz povem svojo zgodbo. V času nosečnosti sem se ogromno zredila in že pred nosečnostjo sem imela 78 kg. Ko sem rodila mi je ostalo 92 kg. Pol leta po porodu sem začela z 90 dnevno dieto, ki je bila učinkovita in sem shujšala na 83 kg. Vendar pa so mi ti izgubljeni kilogrami v enem letu spet prišli nazaj. Dejstvo pri montignacu je, da se potem ves čas, tudi po končani dieti tako prehranjuješ, ker drugače ni učinek dolgotrajen. Pa ne mislit, da sem se potem po koncu diete nažeravala ampak daleč od tega, vendar sem spet jedla skupaj jedi in ne več ločeno.Lani decembra pa se mi je vsa ta silna praznična hrana dobesedno postavila čez glavo.!!!! Začela sem veliko manj jesti oz. sem jedla na začetku samo do 18 ure zvečer, sedaj pa jem nekje tam do 16 ure tazadnjo. Ne odpovedujem se NOBENI hrani in mi je do danes uspelo shujšati 15 kg. Med tem sem bila tudi na morju na all incl. in sem jedla tudi ob 20 uri zvečer, sicer je to trajalo samo 10 dni ( hvalabogu ) pa sem dobila zraven samo dva kg., ki pa sta po enem tednu tudi izginila.
V glavnem jaz sem pri sebi opazila, da mi najbolj odgovarja sistem, manj žri in do določene ure, pa ne rabim gledat kaj bom pojedla in posebaj pripravljat hrane. Vsakemu pač paše ena določena dieta, ki pa je odvisna od tvojega telesa. Meni osebno je bilo pri montignacu najtežje jesti zjutraj sadje, grozno mi je bilo in sem komaj čakala, da bo čas kosila, saj me je želodec na koncu že konkretno zafrkaval zaradi sadja.

To je samo moja izkušnja.


lp

< Sporočilo je popravil BLAŽIKA -- 3.9.2008 10:32:10 >


_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

03.09.2008, 12:20

clock-img

facka

pencil-img

789

Aprila sem šla na post s zelenjavno sadnimi sokovi. Post ni bil namenjen hujšanju, vendar prečiščevanju telesa, vendar je bil rezultat po 10 dnevih posta -8kg. Teža se mi ni nič spremenila, samo počutje med postom je blo super. ČE te še kaj zanima, piši na zs

clock-img

03.09.2008, 12:44

clock-img

jajula

pencil-img

1191

IZVIRNO SPOROČILO: puncica

shujšala po drugem porodu 5 kil s telovadbo in popolnoma spremenjenim načinom prehrane (vse belo zamenjano za polnozrnato, več zelenjave, več sadja, nič sladkarij, nič junk fooda, litre vode in nesladkanega čaja), malo pa je pomagal tudi Montignac - kombiniranje hrane.



zaenkrat sm še v fazi hujšanja, pa sm tko kt punčica spremenila prehrano, začela telovadit in zvečer nehala jest. se mi pa zdi bistveno da oboje postane tvoj način življenja tudi naprej, drugače grejo kile gor. no včasih si privoščim kakšno pregreho, kos pice, torto, ampak bistveno manj kt prej.
no pri meni je (še vedno) potrebno dosti trdne volje, ker gre hujšanje počasi in včasih ne vidiš smisla da se tolk odrekaš, rezultata pa kar ni in ni. potem pa enkrat opazim učinek in mislim da sm na zeleni veji in mal zabluzim s prehrano, neham redno telovadit pa grejo spet kile gor...
no preden sem začela s hujšanjem sm skoz jamrala da se ne da ipd....ampak če res spremeniš prehranjevalne navade, začneš telovadit in si vztrajna, potem boš sigurno shujšala. sam ne pričakovat ful hitrih rezultatov, bojo pa sigurno!

clock-img

03.09.2008, 13:42

clock-img

puncica

pencil-img

9847

ja še to, danes jem VSE, res vse ampak v normalnih količinah, tudi krompir, ki ga montignac poimenuje hrana za prašiče in je grozno nastrojen proti njemuuser posted image tu pa tam pojem kako sladkarijo ampak gorenkino črno čokolado z brinom al pa z pomarančo, ki mi je zakon, včasih probam kako sladico od tašče.

Zdaj se držim načela jej vse ampak takrat ko si lačen in tisto kar ti v tistem trenutko paše s tem da je polnovredno in v primernih količinah (nisem ne lačna ne sita ampak neki vmes) inb obvezna redna telovadba pri meni je to 3× na teden laufanje po 40 min in 10 min vaj za trebušne mišice

Zdejle npr. jem polnozrnat kruh (sama pečem, tako da je res PZ), 4 rezine piščančjih prsi v ovitku, 2 rezini lahkega jošta in 1 paradajz, pa bom verjetno še banano pojedla ko mi tamle štrli al pa mogoč navadn LCA jogurt z rozinami, ki mi je trenutno naj najuser posted image , bom vidla če bom še lačna. Popijem pa obvezno minim. 2 litra vode kvečjemu več.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

03.09.2008, 16:04

clock-img

RAKICA1

pencil-img

1925

ojla no pa še jaz povem
no jaz sem do sedaj shujšala 20kg, hujšala pša sem tako da sem zmanšala količino hrane v krožniku seveda pa večerje nisem jedla in se merkala da po 17h več nejem je pa res da vsako noč spijem jogurt in to ga zmešam z vodo v kozarcu pol litre seveda sedaj ko sem prilezla na 71kg mi je stala kilaža zelo dolgo no sedaj se mi pa je začelo počasi premikati spet ker bi rada zgubila še 10kg tko da upam da mi rata je pa res da ko prideš na težo ki bi jo rada imela se morš najmanj 2meseca držat da se ti telo privadi na vse in potem je vseeno kdaj ješ in koliko poješ vsaj tako je pri meni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem