writing-img

Tiste, ki morate vedno krajšati hlače !

clock-img

22.03.2007, 13:36

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Je še katera takšna nesrečnica med nami??
V glavnem visoka sem 165 cm (nisem torej prav pikolo), ampak katerekoli hlače kupim, jih moram večinoma skrajšati. Sploh pa kavbojke.

Katere znamke hlač kupujete tiste, ki ste take postave kot jaz, da nimate problemov z dolžino?

clock-img

22.03.2007, 13:38

clock-img

Anonimen

Jaz sem sam ene hlače enkrat v H&M-u najdla k jih ni blo treba krajšat, drugače pa vse. Včasih sem nosila Levis-teh pa nism rabla oz. če je blo treba so oni naredil original rob.

clock-img

22.03.2007, 13:40

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

pa saj kavbojke se dobijo v več dolžinah user posted image  (mislim, da bi ti pri višini 165 cm bile dolžina 30 čist OK) user posted image

clock-img

22.03.2007, 13:42

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Jaz sem "visoka"user posted image 157 cm in dobim kavbojke, ki jih ni treba krajšat v Emporiumu pri Dorothy Perkins - dolžina regular, pri levisu dolžino 30 in v takkotu imajo eno dolžino za ful male, tistih mi tudi ni treba krajšat. Hlač pa še nisem našla po dolžinah user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

22.03.2007, 13:42

clock-img

Anonimen

ha vesele bodte da lohk odrežete? kako pa naj kavbojke podaljšam? sploh če mi je prekratek tudi tadolg model

clock-img

22.03.2007, 13:43

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: LARA

kako pa naj kavbojke podaljšam?

rečeš Annny, da ti da njen odrezek user posted image

clock-img

22.03.2007, 13:44

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Vidiš, jaz imam kontra probleM. velika 165, pa rabim dolžino 34, dolge noge pač, kar je sicer lep in fajn, ampak pri mojih malih številkicah težko najdem dolge hlače, vse so v dolžino 30 ali 32, kar je meni glih do gležnjauser posted image .

Miss sixty imam recimo št. 25 na komot, pa dolžnio 34.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

22.03.2007, 14:12

clock-img

Anonimen

Jaz si krajšam vse od kavbojk do hlač, pač sem se že sprijaznila, včasih pa imam srečo da dobim kakšne prave dolžine, ampak hlač definitivno še nisem našla.

clock-img

22.03.2007, 15:05

clock-img

romy

pencil-img

580

Jaz kavbojk sploh ne krajšam, mal zaviham pa mi je čist cool, kakšne fine hlače pa že dam skrajšat.

clock-img

22.03.2007, 16:09

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

sem enake višine kot ti in moram tudi skoraj vsake hlače krajšat. mi gre tudi to na živce, pa jih potem vseeno kupim in sama skrajšam.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

22.03.2007, 18:41

clock-img

Anonimen

mam pa kr iste probleme kot ti, anny..je** ga!user posted image

clock-img

22.03.2007, 19:53

clock-img

domci

pencil-img

376

Jaz jih ponavad mal gor zaviham pa je problem rešen. Kakih bolj finih hlač pa itak ne nosim sem najraje v kavbojkah pa supergah

clock-img

22.03.2007, 20:50

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Redko najdem take. Zato si jih večino dam raje šivati, tudi trup imam nekoliok nestandarden, zato mi že anrejene hlače le izjemoma pašejo na š'to r'to...

clock-img

22.03.2007, 21:07

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Ravno iz tega razloga je moj možek kupil šivalni strojuser posted image ....in nama skrajšuje hlačeuser posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

23.03.2007, 08:41

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Midva tudi že razmišljava o šivalnem stroju, ker sva oba izvenserijska (jaz 152 in mož 168cm), samo jaz niti šivanke ne znam vdeti, ne da bi si pri tem iztaknila očesauser posted image . Je pa mož potomec šivilje, ni dvakrat za reči, da se ne bi on lotil zadeve.

Hja, pri moji veličastni višini moram normalne hlače krajšati nekje pri kolenih. Imam ene Leviske, ki so mi prav (OK, v dolžino, čez rit mi trenutno niso ravno vredu, hehe) in seveda sem naknadno ugotovila, da so to 3/4 hlačeuser posted image .

Edino na otroškem oddelku H&M-a najdem kaj, kar mi paše (trenutno sicer težko, ker imam preveč kil, ampak trenirko sem pa le dobila). Velikost 158 mi je po dolžini super. Seveda je pa problem pri izbiri barv, ker pri mojih 32 letih pa res ne morem skakati okoli v strupeno roza hlačah z volančki, ne.

clock-img

23.03.2007, 10:12

clock-img

asso

pencil-img

3700

Jaz moram tudi večino hlač krajšat (165 cm) pa mi ni problem. Kar sama naredim.
Sicer kavbojke sem sedaj ene kupila od Tom Tailor in so glih prav dolge (skoraj prekratke, če imem fajn peto) so pa dolžina 36 in tudi širina user posted image user posted image user posted image user posted image  Itak, ko neham dojit in ponovno delat mi ne bodo več prav. V širino mislim user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

23.03.2007, 16:20

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

Jančika, hlače lahko skrajšaš popolnoma brez šivanke. kupiš nekakšen trak, ki ima na obeh straneh lepilo in ga zalikaš. oh, madona, spomin me zapušča, kako se že reče temu čuduuser posted image  če je kaka šivilja tu, se bo spomnila. v glavnem tisto čudo daš med zavihek (hlačnico spodvihaš na noter in vmes vdeneš trak) in potem fejst zapeglaš. drži, preverjeno.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

23.03.2007, 18:09

clock-img

Anonimen

Meni to naredi mama al pa servis v emporiumu.

Drgač pa striktno kupujem hlače dolžine 3/4 in so mi ravno prav dolge, kot dolge hlače, valjda. Sam hudič je ko je moda normalna in ne 3/4- pol sem pa mal u tazadnji odprtiniuser posted image .

clock-img

23.03.2007, 19:15

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Magi*, hvala, za to še pa nisem čula. Hm, sej ni čudno, lani sem prvič v življenju kupila šivankeuser posted image . No, nekaj jih je mož v zakon prinesel, čisto brez torej nismo bili. Sem pa že prvi večer, ko sem hotela šivanko vzeti iz škatle, eno zlomilauser posted image ...

clock-img

27.03.2007, 09:47

clock-img

violinski

pencil-img

960

Visoka (če se temu lahko tako reče) 162cm in nosim hlače 44. Si lahko mislite, da je treba prav vse po vrsti odrezat vsaj 10cm. Moja mama se že kar križa, ko ji povem, da grem v nabavo novih hlač. Ker mi jih krajša ona user posted image . Zato ponavadi nabavim dvoje ali troje hkrati, tako da mora samo enkrat vleči šivalni stroj ven.

Še nikoli nisem dobila hlač, ki bi mi bile v obeh smereh prav.  Žal.

clock-img

27.03.2007, 11:50

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

Magi*, hvala, za to še pa nisem čula. Hm, sej ni čudno, lani sem prvič v življenju kupila šivankeuser posted image . No, nekaj jih je mož v zakon prinesel, čisto brez torej nismo bili. Sem pa že prvi večer, ko sem hotela šivanko vzeti iz škatle, eno zlomilauser posted image ...

zdaj sem se spomnila, mislim, da se čudu reče flazelin ali nekako tako. bodo v trgovini vedle.

clock-img

27.03.2007, 17:47

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

velika sem 149,5cm tko da krajšanje je obvezno sam mal se švercam na otroških in mladinskih oddelkihuser posted image  pri 20 si to lahko še dovolim. Sam kmal bom jz bolj kičasta kot moja trimesečnice.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem