za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Ker si je naša najstarejša tako želela domačega ljubljenčka (no, psa smo si vsi želeli, pa zaradi alergije na dlako pri njej to ni bilo mogoče), je dobila željenega ljubljenčka - želvico. Zdaj pa me zanima, na koliko časa je treba zamenjat vodo v terariju? Saj imamo neko zloženko, pa not nič ne piše
06.06.2008, 08:40
honey
2567
Jaz ti lahko povem iz izkušenj, ker sem imela 2 rdečevratki. Sprva sta bili čisto majhni, sem jima menjala vodo bolj poredko. Potem pa, ko sta zrasli, sem jima morala vodo menjati na vsaj 2 dni, ker drugače je bilo nevzdržno. S tem, da sem imela filter vode vedno vključen, ampak ni več pomagal Res je smrdelo kot Ampak nazadnje sta moji želvici že tako zrasli, da nisem mogla več skrbeti zanju - tavelika je imela premer velikega plitvega krožnika, tamala je bila pa malenkost manjša. Tako da sem jih dala v ZOO v ribnik in jih grem vsake toliko časa pogledat