cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tiskalnik mi ne tiska?!

clock-img

08.07.2007, 23:33

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Kupila sem novo kartušo - črno za tiskalnik Epson Stylus C46 v Comtronu. Sicer ni original, vendar po vstavitvi mi je natiskal kakšnih 10-15 strani, ampak zelo slabo - motno. Potem je začel packati list z navpičnimi črtami, sedaj pa sploh več nič ne tiska, dobim ven prazen list. Ko preverim polnost kartuše je več kot 70%.

Kaj bi bilo narobe? Neoriginalna kartuša ali kaj drugega? Sem že čisto na koncu, saj v navodilih nisem nič pametnega zasledila, kar bi mi bilo v pomoč.

Prosim vas za vašo pomoč!

clock-img

09.07.2007, 08:00

clock-img

pikica*13*

pencil-img

45

Dvomim da je kartuša, ker jaz sem imela originalne samo ko sem printer kupila in so pač bile že noter!

Lp

clock-img

09.07.2007, 09:08

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Kaj pa če probaš s čiščenjem glave

clock-img

09.07.2007, 09:16

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Kako pa se sčisti glava? nimam pojma.........

clock-img

09.07.2007, 09:32

clock-img

maya_slo1

pencil-img

104

Lahko da se je glava zasušila. Če je dolgo od tega kar si nazadnje printala je lahko to, drugače pa pojma nimam.

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711

clock-img

09.07.2007, 12:19

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

IZVIRNO SPOROČILO: PIAF

Kako pa se sčisti glava? nimam pojma.........

Nekje v programu, ki si ga dobila zraven printerja, mora biti opcija "Clean printer nozzle", "Clean printer head" ali nekaj podobnega. To pritisni in printer bi moral nekaj časa printat tako testno stran. Na tem listu potem preveri če je kaj bolje, oziroma probaj nekaj sprintat. Če še to nebo vredu, probaj reklamirat kartuše. Te neoriginalne znajo pešati v kvaliteti in možno da ti ne preostane nič drugega kot kupit original.

clock-img

09.07.2007, 15:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.07.2007, 23:25

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Hvala vam, sem sčistila glavo, pa sedaj gre, ampak kvaliteta izpisa je nikakva, verjetno zaradi kartuše. Samo da printa...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem