cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tinta/crnilo na steni

clock-img

07.03.2013, 12:06

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Moj ustvarjalen otrok je ze spet ustvarjal user posted image

V Kinderjajcku je dobil tisti prstan s stampilko, ki ima pravo tinto notri in delas zige. In se je odpravu spet v njegovo sobo in postempljal steno. Pojma nimam kako naj to spravim dol. Skrajna moznost je, da tisti del spet prebelim, barvo imam, ce pa kdo ve za kaksen trik bom vesela.
Mi je sedaj padlo na pamet, brisalc za nalivno pero? Bi nesel dol? Ali obstaja se kaj drugega?

clock-img

07.03.2013, 13:19

clock-img

marantz

pencil-img

273

A stene so bele al barvne?

Meni se je enkrat nekaj podobno zgodilo na belih stenah. Jaz sem raztopila pralni prah (tisti v zrnju) v vodi in nanesla na črnilo. Meni je vse neslo stran.user posted image

clock-img

07.03.2013, 15:34

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

Kinder je zakon, a ne?
Našo je zadnjič tud zamikalo poštemljat na sveže pobarvano steno, pa sem kar z vlažilnim robčkom podrgnila in je šlo dol. Malo barve je odneslo, ampak ni ekstra videt.

clock-img

07.03.2013, 16:02

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Mein Kind ist zakon und Kinder sind zakon, Kinderjajcki s temi stampilkami pa grrrr... Ce te zanima zakaj grrr pa tko, en kolega je malemu za bozic prnesu celo pakungo, mislim da je 75 jajckov notri. Do sedaj jih je 25 pojedel. Je pa uni rekel, da bi on znoru, ce bi kot otrok dobil tako darilo in malemu se je res kar strgalo, ko je tisto odpru.

Stena je mocna temno runena barva, ze mal zdelana, ker sem ravno tam zadnjic voscenke dol brisala. Hvala vama, bom kar s praskom poskusla. Nisem upala, sem se bala da razmazem to modro barvo. Voscenke sem pa z megliotom dol dobila zadnjic.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem